Şarkı eskidi bile klip gelene kadar. Eve gidince izlerim.İlk defadır bir Katy klipini sevmedim. Aslında eğlenceli yapmışlar ama sıkıcı bence. Ayrıca Katy oyuna çıkarken o ne makyaj. Nicki yine Queen havasında. Ama onunda makyajını abartmışlar, gelin makyajı gibi.
Kesinlikle böyle şarkıya daha da iyi klip gelebilirdi.
@Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @OzaN
Hayırlısı olsun cnm senin adınaBeğendim klibi ama uzun tutulmuş biraz.
İyi izlenir umarım.
Hayırlısı olsun cnm senin adına
ama @destere hayal kırıklığına uğrayacak basket oynayan kızlar beklerken ayı yogi gibi adamlar
aa hangi oğlanŞkıyı lbum ilk çıktıgı zmn bgenmmiştim. Sonadan sevdim.
Klip enmez bun.... youtuber podisi olmuş. Kesinlikle hika ve eğlediiyor.
Stranger Things'ain sempatik oğlanı Dustin de var @sokak sanati
@destere sever. Diziden oğlan var
Taylor ve Katy savaşı baya entrikalı. Bol göndermeler.Bu şarkının sözleri Taylor'un Bad Blood sözlerinden bile fena. Şimdi Türkçe çevirisine baktım da.
Sözlerini çok beğendim bu arada.
@Çiğdem- @Forumdash @Ahmed @turkuazz
Şu kıza beddua yolla da bir düşüş yaşasın artık.Taylor ve Katy savaşı baya entrikalı. Bol göndermeler.
Bu albümde düşer diyordum ama daha ilk şarkıtan hem de çok iyi olmayan şarkıdan böyle yaptıysa diğerlerinde düşün yani, uçar.Şu kıza beddua yolla da bir düşüş yaşasın artık.
aman sil şunu cnm şimdi tilki kız katyın şu üstündeki kıyafeti giyer türkçe sözleriyle yapar bir bunun aynısı bir klip yanı kendi tarzını getirmiş olur @sokak sanati @Forumdash @MasacRE- @turkuazz @AhmedBu şarkının sözleri Taylor'un Bad Blood sözlerinden bile fena. Şimdi Türkçe çevirisine baktım da.
Sözlerini çok beğendim bu arada.
@Çiğdem- @Forumdash @Ahmed @turkuazz
Tabi ki de kendi tarzını yaratıyor 6 yaşındayken bu ışığı okul müdürü görmüştü. Şükürler olsun Allah'a ki artık tüm dünya görüyor küçük starımızıaman sil şunu cnm şimdi tilki kız katyın şu üstündeki kıyafeti giyer türkçe sözleriyle yapar bir bunun aynısı bir klip yanı kendi tarzını getirmiş olur @sokak sanati @Forumdash @MasacRE- @turkuazz @Ahmed
dısarıda söylesen tumarhaneye kapatırlar seni ayollTabi ki de kendi tarzını yaratıyor 6 yaşındayken bu ışığı okul müdürü görmüştü. Şükürler olsun Allah'a ki artık tüm dünya görüyor küçük starımızı