Katy Perry ft. Nicki Minaj - Swish Swish | Yeni Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060

Katy-Perry-Swish-Swish-video-1503578859-640x365.jpg

Katy Perry'nin Witness albümünde yer alan Swish Swish şarkısının klibi bugün yayınlandı.

Nicki Minaj'la düet olan şarkının klibi:

İlk defadır bir Katy klipini sevmedim. Aslında eğlenceli yapmışlar ama sıkıcı bence. Ayrıca Katy oyuna çıkarken o ne makyaj. :F Nicki yine Queen havasında. :Z Ama onunda makyajını abartmışlar, gelin makyajı gibi.
Kesinlikle böyle şarkıya daha da iyi klip gelebilirdi. :T:

@Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @OzaN

İlk defadır bir Katy klipini sevmedim. Aslında eğlenceli yapmışlar ama sıkıcı bence. Ayrıca Katy oyuna çıkarken o ne makyaj. :F Nicki yine Queen havasında. :Z Ama onunda makyajını abartmışlar, gelin makyajı gibi.
Kesinlikle böyle şarkıya daha da iyi klip gelebilirdi. :T:

@Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @OzaN
Şarkı eskidi bile klip gelene kadar. :( Eve gidince izlerim.

Katy'den yine ilginç bir klip gelmiş basket maçından çok wwc gibi olmuş ama beğendim yine de :D

Şkıyı lbum ilk çıktıgı zmn bgenmmiştim. Sonadan sevdim.
Klip enmez bun.... youtuber podisi olmuş. Kesinlikle hika ve eğlediiyor.

Stranger Things'ain sempatik oğlanı Dustin de var:X @sokak sanati

Hayırlısı olsun cnm senin adına :Z

ama @destere hayal kırıklığına uğrayacak basket oynayan kızlar beklerken ayı yogi gibi adamlar :F :F :F

@destere sever. Diziden oğlan var:A

Fazlasıyla tuhaf bir klip olmuş, hiç beğenmedim. Ayrıca Katy'nin şu klip sürelerini uzatma alışkanlığından vazgeçmesi lazım. İnsanlar youtube'da genelde şarkı dinliyorlar, bu tarz klipleri youtube'da tekrar açası gelmiyor insanın...

Güreş kıyafetleri ile basketbol oynayan iri yarı dev adamlara karşı yine güreş kıyafetleriyle oynayan ufak tefek kızlar.Sahnenin ortasında birden beliren Nicki Minaj.Bol bol kadın ve erkek vücudunun teşhir edildiği beğenmediğim bir klip.