Netflix Katla - Dizi Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Katla

Tür:
Dram, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre: N/A

Yönetmen: N/A
Senaryo: Sigurjón Kjartansson, Baltasar Kormákur

Oyuncular:
Guðrún Ýr Eyfjörð
Íris Tanja Flygenring
Ingvar Sigurdsson
Aliette Opheim

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.3/10

Dizinin Fragmanı:

Dizinin Konusu:

İzlanda dizisi olan ve İzlanda soğuğunu hissettiren Katla dizisi, donmuş bir yanardağının patlaması sonucu kasabada yaşanananlar
ve buzdağının ortaya çıkardığı gizemli unsurların kasaba ile olan etkileşimini konu alıyor.

Diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Reactions: Dosi
Dizide Kalifat dizisinde oynayan Aliette Opheim yer alıyormuş. Onu biraz yaşlandırmışlar tanıyamadım, isimden çıkarabildim. Bizim medyaya baktım. Dizide kilit bir isimmiş.
Gizemli dizileri sevenler için iyi bir alternatif.

Reactions: Tolstoyevski
Kadın dedektif olan mıydı? İyi bir oyuncuydu güzel olmuş... Bu dizi Dark, Lost tatlarında gizem dizisi olduğu için bitirmeye çalışacağım bakalım gidebildiği yere dek. Cehennem gibi sıcak günlerde soğuk iklim dizileri gider mi yoksa gitmez mi orasını da göreceğiz artık

Reactions: Dosi
Ben izledim bu diziyi.

Bunun benzeri çok dizi var.

Sadece mantıklı gelebilecek bir olaya bağlansada...

Son bölümdeki bitiş...Benzerleriyle aynı olduğu için beni hayal kırıklığına uğrattı.

Diziyi izlerken sabırlı olmalısınız...

Kasvetli ve boğuk bir dizi ve çok sert ve kaba bir dil.

Aynen o (beni kendisi sanıyor) diyen kişi. Ben daha detaylı özetini okudum. Belirtsem spoi değil aslında ama en iyisi izleyerek gör. Gerçi fragmanda onun sahnesinden az çok belli durum.
Bana Dark havası verdi. Yıllar önce ve sonraki mevzu. Tabi bunu sadece dizinin bilgilerinden yola çıkarak söylüyorum

İyi seyirler.

Dizinin sonunun tatsız biteceğini spoiler yemiş oldum bi bakıma, heves kaçtı ama yine de bakacağız artık

Reactions: The_Erinch and Dosi
Dizinin sonunun tatsız biteceğini spoiler yemiş oldum bi bakıma, heves kaçtı ama yine de bakacağız artık
Vallahi tatsızlığı benzerleriyle aynı şekilde bitmesinden kaynaklı 😉
Ama Zeynebin dediği gibi sen beğenirsin dostum..
Gerçi genelde forumda kimsenin izlemediği bilimkurgu dizilerine ortak bakıyor olsakta

Les Revenants​

The Returned​

Bu ikisini izledin mi ?