Katil Kim? - 2. Sezon 2. Bölüm - Yeni Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,519
Reaksiyon puanı
13,666
Puanı
1,060
Yaş
28
Katil Kim?

12. BÖLÜM (2. SEZON 2. BÖLÜM - YENİ BÖLÜM)

Tuna şoke bir halde ''Yine mi başlıyoruz Ziynet?'' der. Ziynet suratı bembeyaz bir şekilde ''Sanırım evet!'' derken bir mesaj daha gelir telefonlarına Ecel'den! Mesajda bir konum vardır ve ''Bu evde bir kadın tek başına yaşıyor. Onu öldürmenizi istiyorum zaten yaşlı çok! Yoksa arkadaşınız Göktuğ vahşi bir şekilde ölecek!'' yazıyordur. Mesajı okurlar ve tekrar şoke olurlar! Defne ağlayarak ''Biz kavga etmiştik. Onu bu şekilde kaybedemem, barışmadan. Ne yapacağız? Allah'ım delireceğim şu an!'' der. Suat ''Bunu yapan da harbi manyak birisi belli ki arkadaşlar!'' der. Jale ''Tabii ki yapmayacağız değil mi öyle bir şeyi?'' der. Leyla ''Tabii ki hayır çünkü biz katil değiliz Ecel gibi!'' der. Adem ''O zaman ya cidden Göktuğ öldürürse?'' der. Ecel'in dediğini yapmaları için tam bir saatleri vardır!

O konuma giderler hepsi. Göktuğ kendine gelir, bağırarak ''Niye her yer karanlık?'' der. Ecel gülerek ''Salak herif çünkü gözlerin kapalı. Her yerin bağlı. Devamını birazdan anlatacağım sana, heyecanlan biraz'' der. Asel ''Hepimiz iyi kalpli insanlarız. Ya blöfse bu?'' der. Aras ''Aşkım blöf olduğunu hiç sanmıyorum!'' der. Son on dakikaları kalmıştır! Birden telefonlarına bir link gelir. Tıklarlar linke. Canlı yayın açılır! Göktuğ bir yolun ortasındaydı. Yol bomboştu. Ecel karşılarına çıkar. Onun da maskesi çok korkunç bir maskedir! Ecel gülerek ''Son dakikalarınız. Birinizin yapması yeterli ya. Yoksa süre dolduğu an Göktuğ'un üstünden arabayla geçeceğim defalarca. Siz de izleyeceksiniz!'' der. Göktuğ bağırarak ''Arkadaşlar bu kişi tam manyak! Yine de siz yapmayın o ne istiyorsa. Çünkü biz asla katil değiliz, olmayacağız da!'' der. Ağlamaya başlar çok! Mustafa kapıyı çalar. Arkadaşları şoke olur ve bir şey diyemezler! Yaşlı kadın kapıyı açar. Gülerek ona ''Merhaba oğlum, sen kimsin postacı falan mı?'' der. Mustafa gözleri dolu bir halde ''İçeri girebilir miyim size anlatacaklarım var!'' der. Yaşlı kadın, onu içeri alır. Asya gözleri dolu bir halde ''Mustafa mı yapacak yani?'' der. Süre dolmuştur. Mustafa birden dışarı çıkar. Ağlayarak ''Arkadaşlar yapamadım çünkü katil değiliz biz evet Göktuğ'umuzun dediği gibi!'' derken telefonlarına bir link gelir. Tekrar tıklarlar linke. Canlı yayın tekrardan açılır! Ecel defalarca arabasıyla Göktuğ'un üzerinden geçer! Göktuğ acılar içerisinde bağırarak ölür! Ecel arabadan iner ve gülerek onlara ''Yapmalıydınız. Sizin yüzünüzden arkadaşınız öldü. Devamı da gelecek çok yakında, iyi günler sizlere'' der. Defne ağlayarak ''Aşkımla barışmadan gitti. Allah'ım ben ne yapacağım şimdi? Bana dayanma gücü verir misin lütfen?'' derken telefonlarına bir konum daha gelir! Oraya giderler hemen!
Konum Göktuğ'un olduğu yeri işaret ediyordur! Yanına giderler hemen onun. Elif ağlayarak ''Yüzü tanınmaz hale gelmiş arkadaşımızın'' der. Yusuf ağlayarak Göktuğ'un kolyesini çıkarır ve onu Defne'ye verir. Yusuf gözyaşlarını siler ve Defne'ye ''Bu sen de kalmalı çünkü hatıra artık bu'' der. Aradan bir gün geçer. Göktuğ gömülüyordur! Ömer Asaf ağlayarak ''Mekanın cennet olsun kardeşim. Seni hiç unutmayacağız. Senin intikamını da en kısa sürede alacağız o Ecel'i mahvederek!'' der. Zeynep'in yanına küçük bir kız çocuğu gelir. Küçük kız çok tatlı birisidir. Gülerek ona ''Abla elini açar mısın?'' der. Zeynep gözyaşlarını siler ve gülümseyerek ona ''Açayım tatlım'' der. Küçük kız onun eline bir mektup bırakır ve hemen oradan uzaklaşır! Herkes şaşırır bu duruma! Zeynep mektubu açar. Mektupta ''Her zaman bir adım önünüzde olacağım. Şimdiki göreviniz eski Marana Malikanesi'ne gitmek. Orada sizi yine çok şaşırtıcı şeyler bekliyor! Gitmezseniz yine aranızdan biri ölecek. Hem de yine çok kısa bir sürede'' yazıyordur! Okurlar hepsi ve ne diyeceklerini bilemezler. Dakikalarca adeta donup kalırlar!

2. SEZON 3. BÖLÜM (13. BÖLÜM) YAKINDA SİZLERLE OLACAK! O ZAMANA DEK YORUMLARDA BULUŞALIM, KONUYA BEĞENİ ATALIM ARKADAŞLAR.

@Gizmen @Dosi @Angelica @AhmetBayram @Zeyno @Alemdar @Keith Long @The_Erinch @STAR @mrt-06 @tifosi12345