Kate Upton Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama ben kate ye saldırmıyorum. çünkü bu kemik yığını kızlarla işim olmaz. ne yani kemik çorbası mı içeceğiz ömrüm boyunca. ya işte bu kemik yığınına oyşşşşş diyorlar. benim at gibi emsalsiz güzellikteki ashley logan a burun kıvırıyorlar. bu işte bir tuhaflık var.... bu durum forumdaki erkeklerde bir sorunun var olduğuna işaret ediyor.

bence sende bir sorun var, Kate çok güzel bir kız ve daha 19 yaşında. Sadece güzel olduğunu biz düşünmüyoruz Victoria Secret mankeni olduysa bir şeyler var demektir. :GDG:

bak poliş benle bozuşma. ve aleyhime gitme. seviyorum seni. ama istersen 3d gözlüğü tak ve git bi bak ashley logan mı yoksa kemik kate mi? ashley, kadınların 1 numarası(fiziki anlamda)

bak poliş benle bozuşma. ve aleyhime gitme. seviyorum seni. ama istersen 3d gözlüğü tak ve git bi bak ashley logan mı yoksa kemik kate mi? ashley, kadınların 1 numarası(fiziki anlamda)

Herkesin kendi görüşü var, ısrar etme onun için ve diğer birçok kişi için Kate 1 numara

ben sana bir şey demiyorum ki zevkler farklıdır diyorum sen diğer erkeklere taş atıyorsun. Sen anlaşılan baya kalçalıları seviyorsun ama ben sevmiyorum. :GDG:

Kate'nın fiziği gayet düzğün göğüs de var kalçada. Kız çöp gibi değil ki. :GDG:

evet onları seviyom. tamam da sen benim özel mesajı okudun mu? ashley hakkında ne düşünüyorsun bir kız olarak. yanlış anlama....lütfen google ye gir ve ashley logan ın o eşsiz esmer tenindeki mavi gözlerine bak ve tabiki de fiziğine de. merak ediyorum ne diyeceksin. bence senin bile ağzın açık kalacak.