DEF-OL
Hogartha olarak uçan süpürgem yok Akbabam var Harun oluyorBabandan izin aldaBenim için sorun yok.
DEF-OL
Hogartha olarak uçan süpürgem yok Akbabam var Harun oluyorBabandan izin aldaBenim için sorun yok.
Hogatha değil miydi adın.Hogartha olarak uçan süpürgem yok Akbabam var Harun oluyor
Akbabalar yesin seniHogartha olarak uçan süpürgem yok Akbabam var Harun oluyor
@gözlemci 'yle bize herkes kolay lokma.Bana ne hakla dersin beNerden çıkardın kolay lokma olduğumu
Herkes senden kaçıyor zaten. Sen nereye
İyi hayal dünyasında yaşamaya devam et
İyi hayal dünyasında yaşamaya devam et
@gözlemci ile @kerem bir olmuş görünüyor @serhatt ile biz bir de Akbabamız @Harunnn60 sizi yeriz ayollHerkes senden kaçıyor zaten. Sen nereye
Siz hepiniz ben tek olsam da yerim hepinizi@gözlemci ile @kerem bir olmuş görünüyor @serhatt ile biz bir de Akbabamız @Harunnn60 sizi yeriz ayoll
Öyle mi @kerem 😵@gözlemci ile @kerem bir olmuş görünüyor @serhatt ile biz bir de Akbabamız @Harunnn60 sizi yeriz ayoll
@gözlemci 'yle benim sizi hedef almamıza gerek yok ki. Siz birbirinizi yiyerek onu otomatikmen halletmiş oluyorsunuz zaten.@gözlemci ile @kerem bir olmuş görünüyor @serhatt ile biz bir de Akbabamız @Harunnn60 sizi yeriz ayoll
Değil.Öyle mi @kerem 😵
Aaa bu da hak ediyor toplanıp patakalyın şunuda aklı başına gelsinSiz hepiniz ben tek olsam da yerim hepinizi
Oda ilgi istiyor
Bilmez miyim.Değil.Hayal gücüyle aramizdaki kara kedi olmaya çalışıyor. Sen biliyorsundur zaten.
hoşştt köppppeeekk
Hep @Forumdash geliyor aklımaOda ilgi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?