Kasımpaşa - Beşiktaş|STSL 27. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Kasımpaşa - Beşiktaş|STSL 27. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

lig_tv_yayin_akisi_kasimpasa_besiktas_lig_tv_canli_yayin_izle_kasimpasa_bjk_h6665_88892-150x150.jpg

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için sezonun en iddialı takımı konumunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu akşam 27. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Muhtemel 11'ler:

Kasımpaşa: İsaksson, Popov, Titi, Omeruo, Vigneau, Abdullah, Castro, Tunay, Scarione, Del Valle, Eren

Beşiktaş: Boyko, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Kerim, Atiba (Tolgay), Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Quaresma cezalı, Gökhan Töre sakat bu akşam oynaması Allah'ın emri. Dün Atiba ishal ve kusma sebebiyle antrenmana katılamadı, bakalım hasta hasta nasıl oynayacak? Adama çok yük bindi valla hakkı ödenek gibi değil.
Sansinda bu kadari Atiba 2 kisinin gorevini yapiyor efsane futbolcu.Q17 de olmaliydi.Ben simdiden Vodafone Arenadaki ilk golu dusunmeye basladim Gomez atacak :Z

Sansinda bu kadari Atiba 2 kisinin gorevini yapiyor efsane futbolcu.Q17 de olmaliydi.Ben simdiden Vodafone Arenadaki ilk golu dusunmeye basladim Gomez atacak :Z
Bu güzel bir düşünce değil. :) Kasımpaşa maçı çok zor geçecek, sezonun ilk yarısındaki maçta beraberliği zor kurtardık şimdi takımda eksiklikte var, bu maçta puan kaybedince Bursaspor maçının hiçbir anlamı yok. Yani düşünülmesi gereken ilk maç Kasımpaşa maçı.

İnşallah Pazartesi sendromunu atacak bol golllü zevkli bir mücadele izleriz. :X

3-1 (3-2) olsun bizim olsun. :X

Bu güzel bir düşünce değil. :) Kasımpaşa maçı çok zor geçecek, sezonun ilk yarısındaki maçta beraberliği zor kurtardık şimdi takımda eksiklikte var, bu maçta puan kaybedince Bursaspor maçının hiçbir anlamı yok. Yani düşünülmesi gereken ilk maç Kasımpaşa maçı.

İnşallah Pazartesi sendromunu atacak bol golllü zevkli bir mücadele izleriz. :X

3-1 (3-2) olsun bizim olsun. :X
Sende baya haklisin abi mutlaka kazanmalıyız. Bu maci dusuneyim simdi senin için :Z Gomezden 2 gol bekliyorum Kerimde oynayaydi iyiydi.sss

Sende baya haklisin abi mutlaka kazanmalıyız. Bu maci dusuneyim simdi senin için :Z Gomezden 2 gol bekliyorum Kerimde oynayaydi iyiydi.sss
1 haftadır gece gündüz her dakika düşünüyorum ben. Bu arada Kerim oynuyor, oynamadığını nerden çıkardın? O da ilk 11'de oynadığı maçların hakkını vermeli, maçlara biraz daha ağırlık koyup gol asist tabela yapmalı. Yoksa Quaresma ve Gökhan Töre'ye formayı kaptırabilir. :X

1 haftadır gece gündüz her dakika düşünüyorum ben. Bu arada Kerim oynuyor, oynamadığını nerden çıkardın? O da ilk 11'de oynadığı maçların hakkını vermeli, maçlara biraz daha ağırlık koyup gol asist tabela yapmalı. Yoksa Quaresma ve Gökhan Töre'ye formayı kaptırabilir. :X
Ileri uca baktim direk gormeyince oynamiyor dedim simdi gordum :F :F Kerimin gelecegi parlak.

Fikret Orman: Önemli olan maç kazanmak değil hibrit çimli olmaktır.

Takımın aklına stattı ne konuştuysa artık Fiko takımın aklına girmiş maçada yansıdı çok kötüydük :) attığımız golden 10 saniye sonra gol yedik fiyasko.

Kötü oldu bu, fenerle aranın açılma şansı tepildi. Haftaya Aykut Kocaman bir iyilik yapar zaten, Çarşamba da bizim gibi ölü bir takımla oynayacaklar ki seyirci dışında hiçbir anlamda favori değiliz. Eğer bu iki maçtan 6 puan çıkarırlarsa şampiyon fener olur. Beşiktaş böyle bir sezonda bile şampiyon olamazsa, artık sanmıyorum, fenerin Türkiye kupasını alma hasretine döner iş.

Takımın aklına stattı ne konuştuysa artık Fiko takımın aklına girmiş maçada yansıdı çok kötüydük :) attığımız golden 10 saniye sonra gol yedik fiyasko.
Sen de maçtan önce bu maçtan çok stad açılışını düşünüyorum dememiş miydin? :) Stadla idare edersiniz artık. Benim için hava hoş 90'lı yılları Metin-Ali-Feyyaz'lı dönemleri şampiyonlukları gördüm. Şimdiki gençler en son ne zaman şampiyon olduk hatırlamıyorlardır. Yalan dolan Fikret Orman'ın masallarına inanmaya devam. :)

Sen de maçtan önce bu maçtan çok stad açılışını düşünüyorum dememiş miydin? :) Stadla idare edersiniz artık. Benim için hava hoş 90'lı yılları Metin-Ali-Feyyaz'lı dönemleri şampiyonlukları gördüm. Şimdiki gençler en son ne zaman şampiyon olduk hatırlamıyorlardır. Yalan dolan Fikret Orman'ın masallarına inanmaya devam. :)
Doğru abi heyecanlıydım çok güzel stat yapılıyor normal değilmi :D En son 2008de olduk :X