O maçın konusunu ben açmıştım, sonrasında GS maçlarının yorum konularını açmama kararı almıştımİlk maç berabere bitmişti. Aynı performansı bu maçta da bekliyoruz Kasımpaşa'dan.
Kasımpaşa hocasının Burak Yılmaz olduğunu unutmuşum ama.O maçın konusunu ben açmıştım, sonrasında GS maçlarının yorum konularını açmama kararı almıştım
Buraklık bir durum yok adam hırs yapıp kazanmak Galatasaray'a karşı. Kasımpaşa neler kaçırdı görmedin miKasımpaşa hocasının Burak Yılmaz olduğunu unutmuşum ama.
Hiç beğenmiyorum teknik direktörlüğünü Burak'ın.
İzlemiyorum Galatasaray maçlarını ama zehirli ok fena işe yaradı, Paşa öne geçti: 2-1.Buraklık bir durum yok adam hırs yapıp kazanmak Galatasaray'a karşı. Kasımpaşa neler kaçırdı görmedin mi
Ve Kasımpaşa size sürekli yenilen ama bize sıkıntı çıkaran bir takım
Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.İzlemiyorum Galatasaray maçlarını ama zehirli ok fena işe yaradı, Paşa öne geçti: 2-1.
Bu yorumla beraber cimbom çevirir maçı ve öyle evinize gidersiniz.Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.
Galatasaray bu defans anlayışıyla ligi tamamlayamaz.. Okan Buruk için yolun sonu..
Gooollll DavinsonBu yorumla beraber cimbom çevirir maçı ve öyle evinize gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?