Kasım Ayında En Çok Hangi Ana Haber İzlendi?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1417707729.jpg

Kasım ayınıda geride bırakırken Kasım ayı içerisinde en çok izlenen ana haber belli oldu!

Fox Tv Ana Haber listeye damgasını vurdu. Fatih Portakal Kasım ayı içerisinde en çok izlenen ana haber oldu. Total grubunda ortalama 4.6 , Ab grubunda ortalama 4.17 ile Fatih Portakal ile Ana Haber en çok izlenen haber programı oldu.

İkinciliği ise Total grubunda Star Tv alırken, Ab grubunda Show Tv aldı. Star Tv Ana Haber AB grubunda 4. sırada yer alırken, Show Tv Ana Haber Total grubunda 3. sırada yer aldı.

Kanal D Haber ise en çok izlenen ana haberden en az izlenenlere kadar düştü. Cüneyt Özdemir'in sunumuyla Kanal D Ana Haber ise Total grubunda 4. sırada yer alırken, AB grubunda 3. sırada yer alabildi.

En az izlenen haber ise Atv Ana Haber oldu. Atv Ana Haber hem Total grubunda hem AB grubunda 5. sırada yer alarak sonuncu oldu.

İşte ana haberlerin Kasım ayının TOTAL grubunda en çok izlenen ana haber :

SIRAKANALREYTİNGSHARE
1.Fox Tv4.612.39
2.Star Tv4.2512.27
3.Show Tv4.2111.48
4.Kanal D3.359.08
5.Atv3.288.56

Kasım ayının AB grubunda en çok izlenen ana haber :

SIRAKANALREYTİNGSHARE
1.Fox Tv4.1713.6
2.Show Tv3.7512.48
3.Kanal D3.2110.6
4.Star Tv3.1711.54
5.Atv2.829.44

Kanal D Haber çok düştü malesef. :(
Fatih Portakal uçmuş resmen, helal olsun..

Fatih Portakal gerçekten iyi sunuyor da.Cüneyt Özdemir de çok iyi sunuyor.Bence bu ay yükselecektir :)

Fatih Portakal yanlı haber sunuyor ee haliyle ben bile ona bakıyorum )) Ama tebrikler :)

En iyi Haber Nazlı Çelik ve Ece Üner ...

FOX çok iyi gitmiş, Star da gayet güzel gitmiş, Show'un yükselişi tam gaz devam ediyor. Kanal D bayağı düşmüş, ama olacak o kadar. ATV ise yine sonlarda gezinmeye devam ediyor. Bakalım gelecek ayın listesi nasıl olacak? Hayırlısı olsun... :)

Kanal D 'ye karşı halkın büyük tepkisi var .Reytinglerde düşüş iyiye işaret değil. :(
Fox TV'ye Tebrikler, Fatih Portakal'ı severek takip ediyorum. :)