Kasım Ayının Birincisi Show TV

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1412440174.jpg

Ekim ayının en büyük çıkışını ve süprizini Show TV yaptı. Kanal Güldür Güldür Show , Bu Tarz Benim, Yılanların Öcü ve yayınladığı filmlerle büyük yükseliş yaşadı. Kantar Media’nın aylık yayınladığı verilere göre, Show TV en çok izlenen kanallar arasında zirveye oturdu.

Ses getiren dizi, program ve haber içerikleriyle Kasım ayını zirvede kapatan kanal, yayınlanan verilere göre; 01-30 Kasım tarihleri arasında Tüm Günde hem AB hedef kitlede ortalama 10,28’lik izlenme payı, hem de 20+ABC1 hedef kitlede ortalama 9,96’lık izlenme payı ile birinci oldu.

Ece Üner ile Show TV Ana Haber de 01-30 Kasım tarihleri arasında 20+ABC1 hedef kitlede ortalama 12,39’luk izlenme payı ile ana haber bültenleri arasında birinciliğe oturdu.

Diğer kanalların Kasım ayı rating rakamları şöyle; 'Tüm Kişiler Grubu' tüm gün (02:00-25:59) ratinglerinde, %9,30'luk rakamla Fox TV birinci, %8,64'lük rakamla Show TV ikinci, %8,56'lık rakamla Kanal D üçüncü ve %8,44'lük rakamla Star TV dördüncü oldu.

AB grubunda, Show TV , % 10,28'lik oranla birinci, Kanal D %9,46'lık oranla ikinci, Star TV %9,06'lık oranla dördüncü sırada yer aldı. AB Prime Time'da ise lider Star TV, Kanal D ikinci, Show TV üçüncü sırada yer aldı.

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum kanalı. Demek ki her şey istikrar demekmiş, Show da istikrarını sürdürdü ve çok uzun bir aradan sonra tekrar birinci olmayı başardı. Tebrikler tekrar... :)

Show TV'ye hala batmış kanal olarak bakan ve ezbere yorum yapan kişilere güzel bir cevap olmuş. Kanal az yapımla nasıl 1. olunabileceğini kanıtladı. Tebrikler.

Melis Civelek başta olmak üzere kanal yöneticilerine kocaman tebrikler. :)

Melis Civelegi Tebrik Ederim Kadin 2dizi ile Sezonu yariladi Kanali ucurdu Resmen Yeni dizileri arasinda 3iddali dizi var onlarda en iyi sonuc alirsa kanal cok iyi isler yapar Tam Gaz devam

Tebrik ederim :) o kadar zorluklara rağmen birinci olması büyük başarı.

Son düzenleme:
Ben Fox Tv olur diye tahmin ettim ama neyse [emoji120] [emoji120]
Show tv 1.olmasi çok sevindirici sonunda kanal bende varım bu yarışta dedi [emoji122] [emoji122]

Ben Fox Tv olur diye tahmin ettim ama neyse [emoji120] [emoji120]
Show tv 1.olmasi çok sevindirici sonunda kanal bende varım bu yarışta dedi [emoji122] [emoji122]​
Show sadece tümgün abde 1.olmuş

Helal olsun kanala.
Yayınladığı dizi, program, filmlerle zirveye oturdu.
Bakalım Ocak ayında asıl Show başlıyor. :)

En çok izlenen kanal olmamış ki? :D Totalde 1. değil. :D

FOX`tur 1. büyük ihtimal.

Ama yine de 2 grupta birinci olmuş, helal olsun.

Roman Havası'nı şanslı görüyormusun?​
evet Roman Havasi Ezra Sevda Kafesi bu 3dizi bence cok iyi izlenme yakalayacaklar

Bu sene rekabet çok garip. Her kanalın iyi olduğu gruplar var. Kanal D bu ay bütün kategorilerde üst sıralarda olsa da 1. lik alamamış. Kurtların düşüşünün de baya etkisi var. Aynı zamanda 2 hafta da yayınlanmadı.

Star`ın lider olduğu grup olsa bile o kadar total dizisi arasından 4. olması şaşırtıcı.

Kocamın Ailesi`nin ani yükselişi FOX`a ilaç oldu.

Helal olsun kanala.
Yayınladığı dizi, program, filmlerle zirveye oturdu.
Bakalım Ocak ayında asıl Show başlıyor. :)
Evet İnsAllah bakalim neler olcak

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy