Kasım Ayının İlk Yarısında Hangi Kanal Zirvede ?

niye vadi varken uek izlenmesin bknz: fks14

hah işte onu diyom

UEK bazen insanı içine alıyor aslında, erkek-kadın ayrımı pek gözetmiyor, ben orjinal veriyonunu da bazen izlerdim cnbc-e'de.

Vadi'yi hiç izlemdim, izlemek de istemem, en son izlediğimde birisinin parmaklarını kırıyordu Polat, daha çocuktum o zamanlar, şiddet içerikli dizilere her zaman karşıyım.

ben 2003 ten beri izliyom bağımlı yapar adamı vadi vadiden hiçbir zaman da kötü bir şey kapmadım bugüne kadar 2 kez ya kavga etmişimdir ya etmemişimdir herkesle çok iyi geçinirim kimseye saygısızlığım olmaz vadi sayesinde birçok siyasi olay öğrendim zekam gelişti tecavüz sevişme öğrenmedim özlü sözler öğrendim vatan sevgisi öğrendim uek insanı içine alıyomuş bizde yedik
ben uek izliyom diyen bi erkek görsem alnından öpreim onun helal olsun derim

bizde de böyle aga
tüm sülalecek Vadi izliyoruz

Atv baya yükselmiş vadi sayesinde show bari vadiyi alsaydı bu kadar düşmezdi.

endgame ben vadi oynadığı sırada uek izletecekler kendimi bayıltırım da izlemem nefesimi tutarım nefessizlikten ölürüm yine izlemem
gözümü sıkar kör olurum yine izlemem başımı çevirir boynum tutulur yine izlemem

- - - Ekleme - - -

bizde de böyle aga
tüm sülalecek Vadi izliyoruz

aynen aga vadi sürdüğü müddetçe nerde olursa olsun izleyeceğiz o kadar fazla söze gerek yok

sesli güldüm aga evdekinler kızdı vallaha

son hafta av tüm günler iyiydi
hzur sokağı-karadayı-vadi-maç-biü-alev alev hepsi yükseldi
normal sonuç
gndz kuşağı esra ve mge nerdeyse prie t,me ile yarışacak

"yedik" lafını anlayamadım, potansiyel yalan söyleyen biri miyim ben?

Umutsuz izlediğini söyleyen erkekler gördüm ben, ben de izliyorum zaman zaman zaten, benim veya senin görüp görmemen bir şey ifade etmez aslında, hayat sadece bizim küçücük çevremizden ibaret değil.

Endgame forumdan ayrılma lütfen. Sen de olmazsan geriye ne kalır??

Endgame forumdan ayrılma lütfen. Sen de olmazsan geriye ne kalır??

Geriye baya büyük bir şey kalır, benim pek varlığım yok, sevenim de yok. Fakat şu an destere-haluk falan olmayınca forum çok ıssız gerçekten.

Geriye baya büyük bir şey kalır, benim pek varlığım yok, sevenim de yok. Fakat şu an destere-haluk falan olmayınca forum çok ıssız gerçekten.

milletin sınavı falan var sınavlar bi geçsin gör o zaman forumu coşturacaz