Kasım 2014 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketleri Açıldı!

Hayırlısı neyse o olsun Nisa'cım hak eden editör ve yöneticiler üst rütbelere yükselir umarım.
Kaan'cığım tabiki hak ediyorsun ama olur musun bilemem
Her hak eden hak ettiğini alamıyor

Su ana kadar hiç bunlara oy kullanmadim ve kullanmayacagim sevmiyorum ben böyle oylamalari o en favori uyeleride sevmiyorum ben

Değerlendirdim ve naçiz 1-2 yorumda bulundum editörler ve yöneticiler için, umarım değerlendirilir

Editör ve Yönetici degerlendirmelerini yaptim. Kendime oy kullanmadim dogal olarak. Her bir aday icin yorumumu da yaptim. Umarim dikkate alinir.

Verilen puanlarla dogru sonuclarin cikmasi dilegiyle..

Bu seçimlerde istediği sonucu alamayan arkadaşlar asla pes etmesin. Her seçimi kazanacaksınız diye bir olay yok. Ben bu forumda 2 seçim kaybettim mesela.

geçen oylamalara ben katılmamıştım çünkü forumda yeni sayılırdım çok iyi tanımıyordum herkesi
ama bu seferkı oylamada herkese hak ettiği kadarıyla haksızlık etmeden kullandığımı düşünüyorum herkese başarılar 😉😉😉

Oylarımı kullandım.Sadece tandığım editörler ve moderatörleri değerlendirdim.Hepside çok iyi insanlar zaten

Tanıdığım tanımadığım ve yanlış tanıdığım tüm editör ve yöneticilere oylarımı kullandım. Hakeden hakettiği yere yükselir ya da düşer mi bilmem ama gönül rahatlığıyla oylarımı kullandım.

Oyumu Kullandim Kankam yuru seni kim tutar

Oylarını kullanmayan kalmasın artık son anlar... Bazı arkadaşlar nick belirtmeden oy kullanmışlar. Onların oyları geçerli olmayacak tabii ki.