Kasım 2014 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketleri Açıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumda geleneksel hale gelen, belirli aralıklarla yaptığımız yönetici ve editör anketlerinin Kasım 2014 versiyonu açıldı...

1 Aralık'taki forumdaki değişiklikler için de etkili olabilecek anketlere herkesin dürüst bir şekilde katılımını bekliyoruz.

Önemli Not: Lütfen anketleri doldurduktan sonra bu konuya da ankete katıldığınıza dair bir mesaj yazınız...

Yönetici Değerlendirme Anketleri
Editör Değerlendirme Anketleri

Editör başvurularına henüz başvurmadıysanız bilgi için tıklayın

Oylarımı hak eden isimlere verdiğimi düşünüyorum, herkese hayırlı uğurlu olsun. :)

Son düzenleme:
Değerlendirme anketi çok güzel olmuş yönetici anketlerine oyumu verdim sıra editörde. :)

Oylarımı kullandım ben de. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim, iyi olan kazansın... :)

Aylarımı kullandım.:D Kendimize oy vermiyoruz değil mi @OzaN .:A Birde konuya etiketleme yap istersen çünkü görünmüyor konu top-15 olmadığı için haberi olamayacak insanlar olabilir mi acaba.(b)

Aylarımı kullandım.:D Kendimize oy vermiyoruz değil mi @OzaN .:A Birde konuya etiketleme yap istersen çünkü görünmüyor konu top-15 olmadığı için haberi olamayacak insanlar olabilir mi acaba.(b)
Doğrusunu söylemek gerekirse kullanabilirsiniz çünkü tek tek kontrol etmem epey zahmetli olur benim açımdan, size kalmış. :):)

Herkese duyururuz o problem değil. :):)

Ben oy kullandım :)Herkese başarılar dilerim.Daha yeniyim ama az da olsa herkesle ilgili fikir sahibiyim.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd