Kasım 2013 - En Çok Konu Açan Üyeler

Fena sayılmaz. Ayın başlarında okul nedeniyle boşlamasam çok daha iyi olacaktı. :)

Listeye giren herkesi tebrik ederim :) konu açmayınca tabii listede olmuycam :D

Bir kategoride de 1. Olsaydım keşke. :T Neyse tebrikler. xemrexxx :) .
Gereksiz gereksiz konular aç. İzlediğin dizilerle ilgili 5'er konu aç. Kömik bölüme gidip konu aç. Birilerini de mentolle ki hitinde artsın. Her konuya gidip vıcık mesajlar yaz, sonuna da :F koy, mesaj sayın artsın. Ondan sonra hep 1. olursun zaten.

Fena değil.
Eğer geçen hafta girseydim ve bu haftada açsaydım biraz rahat ilk 3'e girerdim.
Tebrikler @xemrexxx

Gereksiz gereksiz konular aç. İzlediğin dizilerle ilgili 5'er konu aç. Kömik bölüme gidip konu aç. Birilerini de mentolle ki hitinde artsın. Her konuya gidip vıcık mesajlar yaz, sonuna da :F koy, mesaj sayın artsın. Ondan sonra hep 1. olursun zaten.
Senin ilgi alanına girmeyen konular "Gereksiz" olabilir ama bir başkasına gereklidir ona hitap eder. :) Forum Siyaset yahut Edebiyat Forum'u da değil ciddi olmaya gayret etmek sence de şaçma olmaz mı herkes kafa dağıtmaya , eğlenmeye geliyor. :) Göndermeni anladım ama bence hoş olmadı. :) :) .

Son düzenleme:
gönderme mi yaptın şimdi sen:T:

gönderme mi yaptın şimdi sen:T: