Kasım 2011 kanalların İzlenme Oranları

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
01 ' 30 kasim 2011 tv izlenme paylari (%)
prime time a/b ses izlenme paylari (%)
kanald 21.0
show 19.7
atv 9.3
star 8.7
fox 4.5
tnt 3.2
stv 1.6
kanal7 1.4
flash 0.7

prime time tüm kişiler izlenme paylari (%)
kanal d 19.9
show 16.9
atv 8.9
star 8.0
fox 6.5
tnt 3.8
stv 3.6
kanal7 3.3
flash 1.5

tüm gün a/b ses izlenme paylari (%)
kanald 15.3
show 12.6
atv 9.6
star 6.8
fox 6.0
tnt 3.1
stv 2.3
kanal7 1.6
flash 0.7

tüm gün tüm kişiler izlenme paylari (%)
kanal d 14.3
show 10.6
atv 9.2
fox 8.1
star 6.7
stv 3.8
kanal7 3.7
tnt 3.0
flash 1.6

Kanal D'nin yerini sağlamlaştırması için Cuma ve Cumartesi'ye çözüm bulması şart :) Bakalım Keşanlı Ali Destanı buna katkı sağlayacak mı ?

Show Yeni Gençlik Dizisi Muck Merak ediyorum onun dısında show oranlarını artırarak çok yaklasmıs kanal d ye

FOX TV YİNE İYİ GİTMİŞ.
SHOW TV, KANAL D'YE ÇOK YAKLAŞMIŞ AMA GEÇEMEZ!
KANAL D, CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜNDE DE 1.OLMASI GEREKİYOR!
ATV İLE STAR ORTA DERECEDE GİTMİŞLER AMA İYİ SAYILIR TABİ Kİ YİNE DE.
STV VE TNT 'De iyi gibi :)

TNT, iyi ilerliyor. Yavaş yavaş Fox'a yaklaşacak gibi gözüküyorlar. Bir tane daha Vadi gibi çok izlenecek yapım alsalar Fox'u zorlarlar.

ATV, Hayat Devam Ediyor'un da etkisiyle baya toparlanmış gözüküyor. Star'a Doğuş grubu yaramadı gibi. Gelecek ay daha da düşebilirler...

TNT, iyi ilerliyor. Yavaş yavaş Fox'a yaklaşacak gibi gözüküyorlar. Bir tane daha Vadi gibi çok izlenecek yapım alsalar Fox'u zorlarlar.

ATV, Hayat Devam Ediyor'un da etkisiyle baya toparlanmış gözüküyor. Star'a Doğuş grubu yaramadı gibi. Gelecek ay daha da düşebilirler...

hocam star byük darbeyi ugur dündar gitikten sonra yasadi

stari ayakta tutanlar

iffet

avrupa maçları

tutmayan diziler kaldırcaklardır &90 ihtimal ama

iffet yüzde yüz en az 3 sezon oynar star tek yapmasi gereken iyi bir haber spikeri ses getircek cinsten bide 2 3 program sıkıstırması lazım ve acile 2-3 adam akıllı dizi Firar çok iyiydi ama düsüs yasadi gün değisikligi ilaç gibi gelecektir Pt1 Pazartesi isine yarar bence bir ömür yetmez cuma Pt1 olabilir Firar Daha İyi oranlı bir dizi Show Kutluyorum Gerçekten iyi tnt çok iyi Kvp Gelmesi Hayat Verdi Adeta Tnt Ye Kanal Oldugu Anlasildi Fox İdare Eder Star En İyi 3.Kanal Olarak Görüyorum Ben Her Nekadar Atv Geçse Bile Star daha İyi Bir Kanal Yeni Logo Merak Etmiyor Değilim

hocam star byük darbeyi ugur dündar gitikten sonra yasadi

stari ayakta tutanlar

iffet

avrupa maçları

tutmayan diziler kaldırcaklardır &90 ihtimal ama

iffet yüzde yüz en az 3 sezon oynar star tek yapmasi gereken iyi bir haber spikeri ses getircek cinsten bide 2 3 program sıkıstırması lazım ve acile 2-3 adam akıllı dizi Firar çok iyiydi ama düsüs yasadi gün değisikligi ilaç gibi gelecektir Pt1 Pazartesi isine yarar bence bir ömür yetmez cuma Pt1 olabilir Firar Daha İyi oranlı bir dizi Show Kutluyorum Gerçekten iyi tnt çok iyi Kvp Gelmesi Hayat Verdi Adeta Tnt Ye Kanal Oldugu Anlasildi Fox İdare Eder Star En İyi 3.Kanal Olarak Görüyorum Ben Her Nekadar Atv Geçse Bile Star daha İyi Bir Kanal Yeni Logo Merak Etmiyor Değilim
Dediğin gibi Uğur Dündar'ın gitmesi Star için önemli bir darbe oldu ama bunun yanında fena gitmeyen dizilerin kaldırılarak yerine daha düşük reytinglerinin gelmesi oldu. Mesela Ay Tutulması, Tek Başımıza'ya göre çok daha iyi gidiyordu. Anneler ile Kızları, Bir Ömür Yetmez'den daha iyiydi totalde :)

kurtlar vadisi tnt ye geçmeden önce çoğu insan böyle bi kanal olduğunu bile bilmiyolardı.benim içinde eskiden flash tv den skytürkten bi farkı yoktu.ama şimdi çoğu yapımını izliyor ve beğeniyorum.dizileride gayet güzel

Şunu da söylemek lazım Ocak'ta Muhteşem Yüzyıl, Show'dan gidince Show ağır bir darbe yiyecek. Star (büyük ihtimalle) üçüncü sıraya yükselecek ve Kanal D rahatlayacak :)

Prime-time A/B'deki makas daralması hakikaten dikkate değer, sanırım uzun süredir Kanal D'ye hiç bu kadar yaklaşılmamıştı. Tabi Show'un tüm günleri doldu, bu sene ekstra yaptıkları tek şey Pis yedili'yi tutturmak oldu, kalanını eski diziler ve Acun yaptı.

Show'u Acun yönetiyor desek yeridir aslında, Acun olmasa işleri zor, Acun da akıllılık edip bu yaz transfer dedikodularını çıkardı, parasını ikiye katlamıştır herhalde, bu sene vergi listesinde Acun 10. felan olur.

Prime-time A/B'deki makas daralması hakikaten dikkate değer, sanırım uzun süredir Kanal D'ye hiç bu kadar yaklaşılmamıştı. Tabi Show'un tüm günleri doldu, bu sene ekstra yaptıkları tek şey Pis yedili'yi tutturmak oldu, kalanını eski diziler ve Acun yaptı.

Show'u Acun yönetiyor desek yeridir aslında, Acun olmasa işleri zor, Acun da akıllılık edip bu yaz transfer dedikodularını çıkardı, parasını ikiye katlamıştır herhalde, bu sene vergi listesinde Acun 10. felan olur.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl gittikten sonra neredeyse tek yük Acun'a kalacak...

Bu ay Keşanlı Ali Destanı'nın olası bir tutmama durumunda Show, Kanal D'yi tamamen yakalayabilir hatta geçebilir. Çünkü Perşembe'yi de biraz olsun toparladılar. (Yetenek Sizsiniz Türkiye kaç hafta bu şekilde özel yayınlanıyor bilmiyorum ama...)
Cuma günleri Adını Feriha Koydum düşmedi ama Bir Çocuk Sevdim ciddi düştü.

Ama tabii Ocak ayından sonra bir daha Kanal D'yi yakalaması çok çok zor...

Özellikle Muhteşem Yüzyıl gittikten sonra neredeyse tek yük Acun'a kalacak...

Bu ay Keşanlı Ali Destanı'nın olası bir tutmama durumunda Show, Kanal D'yi tamamen yakalayabilir hatta geçebilir. Çünkü Perşembe'yi de biraz olsun toparladılar. (Yetenek Sizsiniz Türkiye kaç hafta bu şekilde özel yayınlanıyor bilmiyorum ama...)
Cuma günleri Adını Feriha Koydum düşmedi ama Bir Çocuk Sevdim ciddi düştü.

Ama tabii Ocak ayından sonra bir daha Kanal D'yi yakalaması çok çok zor...

Ya bu senaryonun beğenilmediği dedikoduları doğruysa Keşanlı Ali kesin çöpe gider, ilk 3-4 bölüm tutsa da senaryo kötüyse 1-2 aya kaldırılır. Açıkçası senarist hiç tanıdık olmadığı için ciddi şüphelerim var, tv'de de tek önemli faktör senaryo, yönetmen kötü senaryoyla hiç bir şey yapamaz, artık göreceğiz, ilk bölümde büyük oranda akibeti belli olur.

Muhteşem yüzyıl'ın transferi ile ilgili TİMS'den net açıklama gelmedi zannedersem, ben doğru olduğundan emin değilim. Ayrıca Show bu silahı ne yapar eder kendinde tutardı, bana gerçekçi gelmiyor.

Ya bu senaryonun beğenilmediği dedikoduları doğruysa Keşanlı Ali kesin çöpe gider, ilk 3-4 bölüm tutsa da senaryo kötüyse 1-2 aya kaldırılır. Açıkçası senarist hiç tanıdık olmadığı için ciddi şüphelerim var, tv'de de tek önemli faktör senaryo, yönetmen kötü senaryoyla hiç bir şey yapamaz, artık göreceğiz, ilk bölümde büyük oranda akibeti belli olur.

Muhteşem yüzyıl'ın transferi ile ilgili TİMS'den net açıklama gelmedi zannedersem, ben doğru olduğundan emin değilim. Ayrıca Show bu silahı ne yapar eder kendinde tutardı, bana gerçekçi gelmiyor.

Show, elindeki silahları tutamama konusunda uzman bir kanal :) Kurtlar Vadisi, Ezel örneklerinde olduğu gibi :)

Muhteşem Yüzyıl'ın transferi kesin. Doğuş Grubu yöneticileri bunu duyurdular. Ocak'ta Muhteşem Yüzyıl, Star'da olacak çok büyük bir aksilik çıkmazsa :)

Röportajda tam olarak şöyle demiş hatta:

[h=3]"Star, kimi gün 4’üncü kimi gün de 5’inci oluyor. Hedefimiz ocakta, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın
Star’a geçmesiyle 2’nci ve 3’üncü sıralara yerleşmek."[/h]

Sence Show'un çarşambaya alternatifi ne olacak, yine Acun mu ? Yoksa MUCK gibi iddialı görünmeyen diziler mi ? Gerçi o da Pis yedili kadar reyting alabilir.

Sence Show'un çarşambaya alternatifi ne olacak, yine Acun mu ? Yoksa MUCK gibi iddialı görünmeyen diziler mi ? Gerçi o da Pis yedili kadar reyting alabilir.

Bence üç seçenek var:
1-MUCK
2-Tayfun Güneyer'in Ufuk Özan'lı yeni dizisi
3-Yok Böyle Dans (Pazartesi'ye Tayfun Güneyer'in yeni dizisi alınıp)

Bence üçüncü ihtimal en yüksek ihtimal...

Aslında Yok Böyle Dans'ın o gün direnemeyeceği belli pazartesi reytinglerinden, belki diğerlerini de deneyebilirler.

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking