'Kardeşlerim'de Sürpriz Ayrılık! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
nilsu-696x851.jpg

Kardeşlerim'de sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği, başrollerini; Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ile Ahu Yağtu'nun paylaştığı diziye Nilsu Yılmaz veda ediyor.

Sezon başında Cemile karakteri ile diziye dahil olan Yılmaz, 38. bölümde hikayesi bittiği için veda edecek.

Kardeşlerim, yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

İnstagram da karşıma çıkıp çıkıp duruyordu :A sinsi birisi galiba dizi de :A

Israrla gözünü kulağını kapatanlara kapak olsun. :A
Kaynak Birsen Altuntaş yazılmasına gerek yok aslında @Emre Ozansoy ? Ama gerçi onun haberindeki fotolarıda birebir aldığın için Birsen diye belirtmeni anlıyorum.
Fotolarında yazı ile kolayca kopyalandığını bilmiyordum. Ondan hızlı açılıyor demek ki ama bu haber saatlerce geç kalınmış :A

Kaynak Birsen Altuntaş yazılmasına gerek yok aslında @Emre Ozansoy ? Ama gerçi onun haberindeki fotolarıda birebir aldığın için Birsen diye belirtmeni anlıyorum.
Fotolarında yazı ile kolayca kopyalandığını bilmiyordum. Ondan hızlı açılıyor demek ki ama bu haber saatlerce geç kalınmış :A
Deniz'inkini görsem açardım malum Birsen delisi değilim. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Sadi'den sonra Melek de tekrar Kırmızı Oda'ya gelse bari. :A @Cervantes

Daha iki gün önce konuşmuştuk. :F @Mircan Saye
Evet daha geçen gün konuştuk demek içimize doğmuş 😄.
Gelme ihtimali artık daha yüksek , umarım gelir de güzel bir şekilde hikayesini izleriz (belki eski zamanları anlatırken Canım Meliha yı da gösterirler. Çok büyük bir özlem🥺)

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kırmızı Oda'daki rolüne devam etse Sadi'den daha çok ilgi görürdü, yarım kaldı sonuçta hikayesi.