KÇ 3 sezon sürdüTam bir çakma KÇ dizisi oldugunu belli ettiŞimdi sirada tek taktiği kalacak 2 haftada bir hastane bölümleriOcak ayından sonra düşer de ekranlar temizlenir
Tam bir çakma KÇ dizisi oldugunu belli ettiŞimdi sirada tek taktiği kalacak 2 haftada bir hastane bölümleriOcak ayından sonra düşer de ekranlar temizlenir
KÇ ile aynı varoşlukta avamlıkta zatenTam bir çakma KÇ dizisi oldugunu belli ettiŞimdi sirada tek taktiği kalacak 2 haftada bir hastane bölümleriOcak ayından sonra düşer de ekranlar temizlenir
Ben 5 sanıyordum nasıl zul bi dizi ki forumdaki etkisi öyle hissettirmişKÇ 3 sezon sürdü
Nasıl yok ya?? Fragmanları izleyerek b,le takip edilir bu iki diziAlakası yok Kırgın Çiceklere benzetiyorsunuz şu diziyi anlamıyorum
+1KÇ ile aynı varoşlukta avamlıkta zaten
Ben 5 sanıyordum nasıl zul bi dizi ki forumdaki etkisi öyle hissettirmişBu inş ocak'tan sonra söner
Nasıl yok ya?? Fragmanları izleyerek b,le takip edilir bu iki dizi
+1
Kek bile daha uzun sürer kabarık kalır bunun nesini abartıp kabartcamAz daha abart istersen
Bahsettiğin sahnelerin gaylikle alakası yok ayrıca yeni sezon başlayalı 10 bölümden fazla oldu sanırım, alakası yoktur.netflix filmindeki gay sahneleri sebebiyle kanal göndermiş olabilirmi?
Bahsettiğin sahnelerin gaylikle alakası yok ayrıca yeni sezon başlayalı 10 bölümden fazla oldu sanırım, alakası yoktur.
Bu diğer çocuğun dudağına yapışıyor ve çocuk buna tokat atıyor ama orada sevgili oldukları için veya birbirlerinden hoşlandıkları için yapışmıyor.Bu sitede görmüştüm öpüşme sahnesi var diye. yanlışmı hatırlıyorum.
Bu diğer çocuğun dudağına yapışıyor ve çocuk buna tokat atıyor ama orada sevgili oldukları için veya birbirlerinden hoşlandıkları için yapışmıyor.
Kırgın Çiçekler çakması diye boşuna demiyorlar.Drama p**nolarında 29.bölüm kuralı @serhatt @Angelica @Çiğdem @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx in sevdiği parlaklar 29. Bölümde motor kazasında ölüyor
@Forumdash @The_Erinch @Maskeli Fedai @denizz19 @Özgür @Aserat @slhttnmtl @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 111438Ekli dosyayı görüntüle 111439
Bak dediğimi anlamıyorsun. İlki bu, öbür çocuğun dudağına yapışıyor ama öpüşme yok, internetten aratıp baksan göreceksin zaten öbürü anında öpüyor. Bunu yukarıda da yazmıştım bu iki erkek birbirine karşı herhangi bir şey de hissetmiyor yani gaylikle alakası yok onu geçtim zaten çocuk filmin sonunda sevdiği kızla ÖPÜŞÜYOR.iki erkeğin öpüşmesi yada sahnede iki erkeğin birbirine karşı duygularının işlenmesi gay sahnesi değilmi? bana gaylikle alakası yok yazmışsın. sahneyi anlattığına göre sahne gay sahnesi.
Bak dediğimi anlamıyorsun. İlki bu, öbür çocuğun dudağına yapışıyor ama öpüşme yok, internetten aratıp baksan göreceksin zaten öbürü anında öpüyor. Bunu yukarıda da yazmıştım bu iki erkek birbirine karşı herhangi bir şey de hissetmiyor yani gaylikle alakası yok onu geçtim zaten çocuk filmin sonunda sevdiği kızla ÖPÜŞÜYOR.
Maalesef bunların gay olmadığını kabul etmek zorundayız.
Drama p**nolarında 29.bölüm kuralı @serhatt @Angelica @Çiğdem @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx in sevdiği parlaklar 29. Bölümde motor kazasında ölüyor
@Forumdash @The_Erinch @Maskeli Fedai @denizz19 @Özgür @Aserat @slhttnmtl @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 111438Ekli dosyayı görüntüle 111439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?