Kardeşlerim - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Et8gZoeXAAAegZp

'Kardeşlerim'in yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği, başrollerini; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ile Ahu Yağtu'nun paylaştığı dizi yeni sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim, yeni sezonuyla 11 Eylül Cumartesi 20.00'de ATV'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Geçen sezon beni şaşırtan yapımlardan biri oldu, belki tutmaz tutsa bile kendi yağında kavrulur derken harika oranlar aldı. Bu sezon da cumartesi zirvesinde ya da ilk üçünde yer alacağı kesin. Yeni sezonda da bol şans.

Geçen sezon beni şaşırtan yapımlardan biri oldu, belki tutmaz tutsa bile kendi yağında kavrulur derken harika oranlar aldı. Bu sezon da cumartesi zirvesinde ya da ilk üçünde yer alacağı kesin. Yeni sezonda da bol şans.
Ben de ilk kadroyu duyduğumda öyle düşündüm ama sonra bu kadar dram ve bu kadar çift ile her yaştana ilgi çekince normal sonuç olarak görüyorum

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Sezona iddialı bir bölüm ile başlıyor, sezon finalini izlediğim için cumartesi günü izlerim ilk bölümünü. :A Total'de sağlam dram sahneleri ile zirveyi yer alması şaşırtıcı olmaz, ama AB ve ABC1'de açık ara en az izlenen dizi olur.