'Kardeşlerim' Dizisinin Kanalı Belli Oldu! Kadroya Yeni İsim!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
atv.jpg

'Kardeşlerim' dizisinin kanalı belli oldu!

Yapımcılığını NG Medya'nın üstleneceği, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ve kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran, Ahu Yağtu, Kaan Sevi ve Yiğit Koçak gibi isimlerin yer aldığı dizi ATV'de ekrana gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosuna ise son olarak '4N1K: Yeni Başlangıçlar' dizisinde yer alan Cihan Şimşek dahil oldu.

'Kardeşlerim' yakında ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
atv.jpg

'Kardeşlerim' dizisinin kanalı belli oldu!

Yapımcılığını NG Medya'nın üstleneceği, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ve kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran, Ahu Yağtu, Kaan Sevi ve Yiğit Koçak gibi isimlerin yer aldığı dizi ATV'de ekrana gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosuna ise son olarak '4N1K: Yeni Başlangıçlar' dizisinde yer alan Cihan Şimşek dahil oldu.

'Kardeşlerim' yakında ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Keşke startv olsaydı bu kanalı sevmiyorum 😝

Star TV'de yayınlanır diye düşünüyordum ben de, bakalım detayları bekliyoruz. Kadro fena durmuyor ama şahsen beni heyecanlandıramadı. Tanıtımları görmek lazım...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Atv'lik bir dizi gibi durmuyor, Star'da yayınlansaymış keşke. Ahu Yağtu dışında kimse heyecanlandırmadı zaten. :X

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy