Bir de Şengül'ü sevmiyorum de...Etme bulma dünyası Şengül...
Bir de Şengül'ü sevmiyorum de...Etme bulma dünyası Şengül...
Şengül'ü seviyorum ama yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan.Bir de Şengül'ü sevmiyorum de...
Çok iyiydi ya.@Emre Ozansoy şengül : kadir orada pencere var mı hava alabiliyor musun
Yemek yiyodum o anÇok iyiydi ya.
Dişim ağrıyor ya, bende zar zor güldüm.Yemek yiyodum o an
2 3 kere durup öyle güldümDişim ağrıyor ya, bende zar zor güldüm.
Nenemin taktik yaramadı dimi bir daha dene bol koy gargara yap geçer emin olDişim ağrıyor ya, bende zar zor güldüm.
Sirke ile gargara yapacağım, geçen gün @Zeyno birisine öyle demişti.Nenemin taktik yaramadı dimi bir daha dene bol koy gargara yap geçer emin ol
Umarım işe yarar, yoksa kafayı yiyeceğim en sonunda.Yap ablacım uyuşturma etkisi var @Doğan a demiştim 😉
Bol tuz su dene gargara 1,2 gün dene o cidden geçiriyo benimkini geçirdiiiiSirke ile gargara yapacağım, geçen gün @Zeyno birisine öyle demişti.
Nene korkut oldu bize doktorYap ablacım uyuşturma etkisi var @Doğan a demiştim 😉
Haşa ne doktoru tecrübe ile sabit sadeceBol tuz su dene gargara 1,2 gün dene o cidden geçiriyo benimkini geçirdiiii@Zeyno
------
Nene korkut oldu bize doktor@Emre Ozansoy
Sizin köyde sana kırık çıkıkçı diyolardı dimiHaşa ne doktoru tecrübe ile sabit sadece
Evet iyi kırar iyi çıkarırım yerinden gel sende bi deneyelimSizin köyde sana kırık çıkıkçı diyolardı dimi
Parmağım çıktı gibiydi düzelmişEvet iyi kırar iyi çıkarırım yerinden gel sende bi deneyelim
İnsan içinde olduğumdan gülemiyorum ama koca bir kahkaha attım.Harika ve Suzan, Kadir'lerin kümeste kalıyorlar. 😱 Kapısı açık diye, yuh! @slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?