'Kardeşim Benim' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
Son düzenleme:
Fragman klasik olmuş, beklentimin altında kaldı açıkçası.

Fragman beni de çok sarmadı film hayal kırıklığı olmaz inşallah neyse uzun fragman gelir sanırım onu izleyip kesin yorum yaparız.

Fragman sıradan olmuş, dikkat çekici bir yanını göremedim.

Aslı'yı daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
Pek ilgimi çekmedi, diğer fragmanı bekleyelim bakalım.

Aslı Enver neden Suskunlar'dan sonra eli yüzü düzgün işler seçemedi... Çok sevdiğim bir oyuncu, umarım dizilerden yana şansı güler. Murat Boz'da oyuncu olmak uğruna senaryo okumadan kabul ediyor sanırım film tekliflerini. Başarısız da zaten neden bu kadar oyunculuk için zorluyor kendisini anlamıyorum...

fragman normal olmuş .

Fragman klasik olmuş, beklentimin altında kaldı açıkçası.

Fragman beni de çok sarmadı film hayal kırıklığı olmaz inşallah neyse uzun fragman gelir sanırım onu izleyip kesin yorum yaparız.

Aslı'yı daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
Pek ilgimi çekmedi, diğer fragmanı bekleyelim bakalım.

Uzun fragman geldi.

Uzun fragmandan daha iyi şeyler bekliyordum, beklentilerimin altında kaldı açıkçası. Ama Burak Özçivit ve Murat Boz hatrına gişesi iyi olacaktır filmin.

Fragman iyi olmuş, zaten ortaya bir başyapıt çıkmasını kimse beklemiyordur. İzleyeceğim.

Son düzenleme:
Samimi/Güzel bir iş çıkacaktır ortaya, merakla bekliyorum filmi.

Fragman çok hoş olmuş, beğendim ben.
Düğün sahnesi özellikle güldürdü.
Merakla bekliyorum işi.

Murat Boz'un performansı çok yetersiz geldi bana nedense. Filme gitmeyi düşünüyorum aslında ama hala kararsızım. Yani bu fragmandan sonra pek olumlu baktığımı söyleyemeyeceğim. Çok farklı bir konusu da yok zaten...