Kardeş Payı'nda Kurtlar Vadisi Sahneleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında yayınlanan başarılı komedi dizisi Kardeş Payı bu hafta 26.bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı.

İlginç sahneleriyle dikkat çeken dizide bu hafta en büyük rakibi Kurtlar Vadisi üzerinden bir sahne çalışması yapıldı.
Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde tapınakçılar ve arada bir bunların ayinleri ve toplantılarına yer veriliyor. Kardeş Payı diziside Kurtlar Vadisi ile özdeşleşmiş sahneleri ilginç diyaloğuyla bunu bölümüne taşıdı.

Sahnede yer alan replik ise dikkat çekiciydi;

"oğlum siz dizi reyting almaz biter yayından kalkar Kurtlar Vadisi'nden yürürüz diye mi düşünüyonuz"

İşte O Sahne;

Beyler taklit dediğiniz geçen hafta Kurtlar Vadisi'ne 2 sıra fark atıp 1. oldu. Hatırlatırım. :D

Beyler taklit dediğiniz geçen hafta Kurtlar Vadisi'ne 2 sıra fark atıp 1. oldu. Hatırlatırım. :D
2KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:45:0123:45:378.3218.71
11KARDES PAYISTAR TV20:16:3821:53:274.459.66

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:45:2223:30:398.8020.51
8KARDES PAYISTAR TV20:58:1722:44:404.279.67
9KURTLAR VADISI PUSU (OZET)KANAL D19:59:3320:45:114.2410.17

9KURTLAR VADISI PUSU (OZET)KANAL D19:58:3720:44:104.5210.16
11KARDES PAYISTAR TV20:16:3821:53:274.459.66

ilk tablo bu haftadan TOTAL aradaki sıralama farkını sen hesapla :d

son tabloda geçen haftadan yeni bölümle kıyaslama diye özeti koydum çünkü özet bile 2 sıra falan önde :)

bişey konuşurken işine geldiği yeri görmeyeceksin dizi 2-3 hafta ab de vadiyi geçmiş olabilir tüm kişiler ve abc1 de fark yemesini gözlerin görmüyor sanırım
ki bu hafta tüm gruplarda öndeyiz bilmem açıklayıcı oldu mu

eeee yani ne diyon bari reytingden dem vurucan bari doğrusunu yaz işiniz gücün yalan dolan

@kerim yavuz hangi kafayı yaşıyon sen biraz düşünde konuş be yalan atılır mı böyle göz göre göre
adamın vadiye takıntısı var belli boş boş konuşuyo her konuda özetimizi geçemeyen dizi bize fark atıyormuş ulan işinize gelen yeri görüyosunuz hep yazıklar olsun

@takas bir de bu arkadaş eski vadiciymiş yersen ben diyorum zaten şu an pusu yu eleştirenlerin %80 i eski vadiyi ne izliyordu ne seviyordu sırf tepki görmemek için yok eski tadı kalmadı falan deyip sonra başlıyorlar sallamaya

@takas bir de bu arkadaş eski vadiciymiş yersen ben diyorum zaten şu an pusu yu eleştirenlerin %80 i eski vadiyi ne izliyordu ne seviyordu sırf tepki görmemek için yok eski tadı kalmadı falan deyip sonra başlıyorlar sallamaya
vadiciliğin eskisi yenisi mi olur ya o kadar vadi izleyen adam düşmanca mesajlar yazma he de geç söylediklerine vadiyi eleştirenler izlemeyenlerdir

@takas

Aga dizide Vadi ile ilgili kötü bir şey olmadı ki. :)

Tam tersi Vadi'nin çok izlenen bir dizi olduğundan ve Vadi'nin reytinginden faydalanmaktan bahsettiler. :ok:

@takas

Aga dizide Vadi ile ilgili kötü bir şey olmadı ki. :)

Tam tersi Vadi'nin çok izlenen bir dizi olduğundan ve Vadi'nin reytinginden faydalanmaktan bahsettiler. :ok:
aga yanlış anlaşılma olmasın ben diziye bişey demiyorum hatta konuda başarılı komedi dizisi falan yazdım cevaplarım üstteki kerim yavuz nickli vatandaşadır diziyi karalama falan yoktur :D

@takas @-KADİR- @vadikızı Şimdiki söylediklerime inanmaycaksınız belki ama Kurtlar Vadisi'ni 2003 ten geçen sezonun sonuna kadar izledim. Bence ölü sezon diye tabir edilen TNT sezonu bile dizinin yeni bölümlerinden daha iyi. Çünkü artık konu kalmadı ve buna yıllardan beri süren iktidar yalakalığı da eklenince 11 sene izlediğim Kurtlar Vadisi'ni bıraktım. Arkadaşlar ben 11 sene izlediğim diziye kötü birşey demem. Ama artık bu dizi miadını doldurmuştur diye düşünüyorum.

@takas @-KADİR- @vadikızı Şimdiki söylediklerime inanmaycaksınız belki ama Kurtlar Vadisi'ni 2003 ten geçen sezonun sonuna kadar izledim. Bence ölü sezon diye tabir edilen TNT sezonu bile dizinin yeni bölümlerinden daha iyi. Çünkü artık konu kalmadı ve buna yıllardan beri süren iktidar yalakalığı da eklenince 11 sene izlediğim Kurtlar Vadisi'ni bıraktım. Arkadaşlar ben 11 sene izlediğim diziye kötü birşey demem. Ama artık bu dizi miadını doldurmuştur diye düşünüyorum.
izleyen adam bunları yazamaz hemde bunca yıl izleyen adam
sana göre bitmiştir ama madem bu kadar yıl vadi izledin dizinin illa ki çıkar yol bulacağını da bilirdin milad falan dolmaz onu vadi belirler 247.bölümü izlersen göreceksin zaten neyin dolup dolmadığını :)

güzel eğlenceli bir anlatım olmuş bence emeklerine sağlık kan yerine vişne suyumu koydunuz repliği çok güldürdü beni hahaha :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919