Kardeş Payı Final mi Yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Star TV dizisi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Star TV'de yayınlanan başrollerini Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Seda Bakan Erel gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Kardeş Payı'nın 4 bölüm sonra 35. bölümde final yapacağı iddia edildi. İddiaya göre sürekli gün ve saat değişikliği yapılan dizinin düşen reytingleri dolayısıyla Star TV yönetimi tarafından final kararı alındı.

Haberin doğruluğu önümüzdeki günlerde netleşecek.

2015222193254_kardes.jpg

2 önce 1 Nisan şakası olarak dizinin senaristi paylaşmıştı. :) (benim başıma da geldi)

Perşembe'ye daha yeni geçti, ilk haftadan 4-5 reyting beklentileri olmaları çok yanlış. Zaten kendileri gün değiştirerek düşürdüler reytinglerini, şimdi final haberi çıktı. Bence Perşembe birkaç haftaya yeniden A/B'de kendini belli etmeye başlayacak, umarım yanlış yapıp final olmaz.

Eğer öyle bir şey olursa büyük tepki alacaktır kanal ama takmayacakları da aşikâr. Diziyi gününden ederek büyük hata ettiler, harcadılar tabir-i caizse. Yazık!!!

yazık olur durduk yere diziyi düşürdüler

Star Tv kendi kendine bitirir diziyi. Perşembe AB grubunda zirvede olan diziyi alıp cumartesiye koyarsan reytingler düşer. Kaçınılmaz son gelir.

Güzel laf soktun eyvallah :)

Valla ben editörün kendisine bu iş şaka yayınlama dedim ama iş işten geçti artık.
İnstagram'dan şaka yaptıklarını açıklamışlardı o yüzden bende atlamadım haberin üstüne. Kendi gününde Perşembe yine yükselebilir dizi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...