'Kardeş Payı' Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1404508874.jpg

NTC Medya'dan Mehmet Yiğit Alp'ın yapımcılığını üstlendiği Star TV'nin özellikle sosyal medyada sevilen dizisi 'Kardeş Payı' dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ali İhsan Varol ve Şinasi Yurtsever'in rol aldığı senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'in üstlendiği 'Kardeş Payı' 22. bölümüyle 7 Ağustos'da sezona ara verecek!

Sevilen dizi yeni bölümüyle 24 Temmuz Perşembe 21:30'da Star TV'de olacak.

Her sezon 22 bölüm yayınlanacaktı. Böylece ilk sezon finali tarihi tam olarak netleşmiş oldu. İyi bir sezon finali olacaktır. :)

Yaz boyu devam edip sezona girer diye düşünmüştüm :)
Dizi için çok iyi olmuş ama :)

Sezon finalinde neler olacak acaba ? :) Bir de sezonun yarısında mı bitcek? Hala anlamış değilim :)
Şimdi sezona ara verecekler. İyi bir ayda başlanır, 22 bölüm daha yayınlanır, yine ara verir. Bu şekilde devam eder. Böylelikle 4 sezonu da tamamlar. Yabancı dizi modeli uygulanmış olacak bir bakıma. Süresi de çok iyi. Daha çok malzeme çıkar. :)

Sezon finalinde neler olacak acaba ? :) Bir de sezonun yarısında mı bitcek? Hala anlamış değilim :)
Kasim aralik gibi baslar belki yeni sezona ve biraz ara verir 1-2 hafta veya 3-4 veya 5-6 hafta sonra hazirana kadar devam eder :)

Şimdi sezona ara verecekler. İyi bir ayda başlanır, 22 bölüm daha yayınlanır, yine ara verir. Bu şekilde devam eder. Böylelikle 4 sezonu da tamamlar. Yabancı dizi modeli uygulanmış olacak bir bakıma. Süresi de çok iyi. Daha çok malzeme çıkar. :)
3.Sezon olacakdiye duydum :)
Kasim aralik gibi baslar belki yeni sezona ve biraz ara verir 1-2 hafta veya 3-4 veya 5-6 hafta sonra hazirana kadar devam eder :)
Evet öyle olur bence de :)

Dizi zate kısa ve bu hali daha güzel. Sıkmadan rahat rahat izliyoruz ne kadar doyumsuzluk olsa da. Formatı güzel dizinin ben zaten sansürsüz versiyonunu beklediğim için geriden geliyorum. Daha 18.bölümdeyim sorun yok benim için 6 bölüm var :)

Ekli dosyalar

• 2014-07-18 01-12-35 Ekran görüntüsü.png
    2014-07-18 01-12-35 Ekran görüntüsü.png
    493 KB · Hit: 676
Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy