'Kardeş Çocukları' Final Yapıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kardescocuklari1.jpg

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği "Kardeş Çocukları" dizisi ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Berkay Hardal, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Alara Turan, Cem Davran ve Engin Alkan'ın yer aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun'un üstlendiği dizi yeni sezonda istediği oranları elde edemeyince final kararı aldı.

Dizi 21.bölümünde ekran macerasını sonlandıracak.

"Kardeş Çocukları" final bölümüyle 8 Ekim Salı akşamı Star TV'de!

Kaynak : Birsen Altuntaş

• İlginç
Reactions: Aserat
Keşke 26. bölümü görseydi yada en kötü "UMAY" karakterini başka bir dizide değerlendirsinler harcanmasın bu karakter.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tamam reytingleri iyi değildi ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. 😱 Bu dizi bile iki haftada final yapacaksa ondan daha düşük alan Kuzgun’dan haber gelmesi de yakın gibi. Gerçi onun için MIPCOM beklenecek gibi ama bundan sonra umudum iyice azaldı. :(

• Üzücü
Reactions: alperuz
Günü değiştirilmemeliydi, Kadın gelince umutlarının kalmadığını anladılar tabii. :A

O değil de Kuzgun'dan önce bu diziyi bitirmeleri saçma olmuş. :A

Geçen sezonu düşük reytinglerle tamamlamıştı zaten, sonunun böyle olacağı belliydi. Klasik Sırma dizileri, iyi başlayıp düşüşe geçerler..

Star için işler iyi gitmiyor.

7-8 reyting alıp 2'lere çakıldı. Pazar günü boşken, henüz 2 bölüm yayınlanmışken ve Kuzgun daha düşük oranlar alırken bu dizinin daha önce gitmesi sürpriz oldu.

• Beğendim
Geçen sezon 7-8 oranlarına çıkmış, büyük iş yapmıştı. Fragmanları çok güzeldi, orası ayrı... Üzüldüm, kadroya epey yazık oldu. Tüm ekibin yolu açık olsun.

• Beğendim