Yaşam Karavanla Dünya/Ülke Turu Yapmak

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
En büyük hayali fantezilerimden biridir Karavanla Dünya turu yapmak. Tabi aşırı zenginlere göre iş olacağı için Türkiye geneli ülke turu yapmaya da varım. Ama o bile benzin fiyatlarından sonra aşırı lüks iş. Kaldı ki daha Karavanım bile yok, ehliyetim bile yok hatta araba sürmeyi bile bilmiyorum.

Gerçekler acı olsa da hayaller bedavadır. İnsan gerçekleri anca hayal kurarak gerçeğe dönüştürebilir. O yüzden hep uzak ihtimal olsa da aklımda kalacak en güzel hayallerden biri.
Geleceğin ne getireceğini kim bilir?

Herkesin kalbinde vardır, benim de istediğim bi şey tabi yan koltukta oturacak doğru insanı bulunca.

Bence de çok heyecanlı ve güzel bir deneyim olur, ama burası Türkiye. Benzini, trafiği derken insanda istek kalmaz. Belki de hayallerde yaşaması daha iyi olur.

Gerçekleştirmesi çok da zor olan bir hayal değil bana kalırsa. Para ve boş zaman bulunduğunda yapılabilir. Öyle çok astronomik bir ücret gerekeceğini de sanmam.

İlerideki hayalleri arasında yok, benim için çekici gelmiyor nedense.

Hiç imrenmediğim olay. Rahatıma düşkünüm ben karavanla yollara düşemem

batı avrupaya girince terörist diyem alırlar oonun dışında güzel bir hayal

Çok isterim aslında böyle bir şey yapmayı ama para lazım, hatta baya lazım.
Ülkemizde gezilecek, görülecek o kadar güzel yerler var ki, tam 3 ay yazımı buna harcarım. Ama karavan, benzin, yiyecek falan derken çok para gider.

Allah izin verirse ilerde böyle bir şey yapmayı çok isterim.

Türkiye şartlarında anca emeklilik ikramiyesini aldıktan sonra uygun ortam oluşabilir sanırım