Karanlıklar İçinden | Yeni Sezon

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 7.7%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 2 15.4%
  • 9

Oy: 1 7.7%
  • 10

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

D
İZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

ÖZET

20 yıl geçti bizim alnımızda Karatepe lekesini aldığımız. Emre hapishanede, Fırat tamirci, Mehmet genel müdür, Seda ise şiddete maruz kalan bir genç kızdı.
Peki bu hikayeyi anlatan ben kimdim?

KARANLIKLAR
_______İÇİNDEN_______

YENİ SEZON | BAŞLIYOR

Ben kimim? Ben yıllar önce suçlu gibi görünüp de bıçaklanan o kişiyim : "Hasan"
Tüm olup bitene karşı amacım kendimi her zaman korumaktı bu okulda. O yüzden güçlülerin yanında gibi görünüp diğerlerine el sürmeyen, karışmayan hatta onlara karıştıklarında içi sızlayan kişiydim ben. Ne Abbas ne de yancıları gibi olmadım hiç bir zaman. Öldürüldüm, haksız da değilim. Sonuna kadar hak ettim belkide! Çünkü Seda'ya tecavüz edilirken hiç bir şey yapamadım, koruyamadım onu...

JENERİK

Gazetelerde hapishane mahkumlarına genel af çıkacağı haberleri yazıyordu. Seda erkenden meyhaneye giden Abbas'ı yolcu ettikten sonra gördü haberi ve okur okumaz hazırlanıp hiç bir şeyden habersiz olan Emre'nin yanına gider ziyaret saatine 2 saat olmasına rağmen. Telefon açarak haberi Fırat ve Mehmet'e de bildiren Seda Abbas ile evli olduğunu da ne zaman açıklayacağını ve nasıl açıklayacağını düşünüyordu geçen saatler içerisinde. Ziyaret saati yaklaşırken Mehmet ve Fırat'ta gelmişti yanına bankta oturan Seda'nın. Ve o an gelmişti : Ziyaret saati.

Emre'nin orada beklediğini gördüğü anda koşarak sarılır. Seda birden duygusallaşarak ağlamaya başlar. Mehmet ve Fırat'la da sarılan Emre özlemlerini giderdikten sonra otururlar masaya.

Seda : Emre, nasılsın?
Emre : Sizi gördüm çok daha iyi oldum. Siz her ziyarete geldiğinizde burası cennete dönüyor benim için. Siz olmadığınız vakitler ise cehennem azabı gibi. Günler günleri, aylar ayları...

Gözündeki yaşları silerek genel af haberini verir Emre'ye Seda.

Seda : Sana çok iyi bir haberimiz var. Genel af çıkacakmış.
Emre : Bu gibi haberler daha öncede çıkmıştı. Ancak içi boş haberden farklı değildi bu. Her neyse iyi gördüm sizi? Nasıl gidiyor hayat, işler güçler yolunda mı?
Fırat : Kardeşim her şey çok iyi çok iyi de... Bu genel af mevzusu meclisten geçmiş,10 gün içerisinde çıkacaksın burdan.

Emre birden heyecanlanarak cevap verir.

Emre : Sahi mi?
Mehmet : Sahi tabi ne sandın?

Birden Emre'nin havası değişir. Hapisten çıkacağı için çok sevinmiştir. Seda'ya belli etmese de onu hala çok seviyordu. Hapisten sonra onunla birlikte hayat kurmak için planları vardı ancak o Abbas'la evlendiğini bilmiyordu Seda'nın. Ziyaret saatinin de bitmesiyle vedalaşarak ayrılırlar aynı kaderi paylaşan dörtlü. Hapishane kapısına çıkan Mehmet Fırat ve Seda ise düşüncelerini dile getirdiler.

Fırat : Şimdi ne yapacağız?
Seda : Evet, ne yapacağız kafam çok karışık gerçekten. Emre bu hapishaneye benim için girdi. Ben'se onun can düşmanı Abbas'la evliyim. Hep o babam olacak olan adi yüzünden. ,

Yeniden ağlamaya başlayan Seda'yı öyle gören Mehmet'te ortamı sakinleştirmeye çalışır.

Mehmet : Ya ne oluyor size? Bi sakin olun önce. Seda, sen çıkınca bir yolunu bulup söylersin Emre'ye. Ama bak, eğer söyleyemezsen ben arkadaşımın daha fazla bu durumu bilmemesini istemem, ben söylerim.
Seda : Bakın bu durumu ben Emre'ye izah edemem. Beni yanlış anlar. Mehmet, bu konuda sana güveniyorum. Sen ona doğru bir şekilde izah edersin durumumu.
Mehmet : Peki madem. Ben söylerim.
Seda : Neyse benim gitmem gerek. Abbas'ı biliyorsunuz. Hoşçakalın.

10 gün içerisinde Emre, Mehmet, Fırat ve Seda'yı neler bekliyor?

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel olmuş eline sağlık ama biraz kısa buldum

Şarkıyı ayrıca beğendim

- - - Ekleme - - -

Anketi unutmuşsun bu arada.

Kısa ama güzel. Önceden tam takip etmediğim için olaya daha giremedim. Bir ara eski bölümlerine de bakmalıyım

Güzel olmuş eline sağlık ama biraz kısa buldum

Şarkıyı ayrıca beğendim

- - - Ekleme - - -

Anketi unutmuşsun bu arada.

Teşekkürler Mustafa.

Anketi unutmuşum, evet @darksaal ekleyebilir misin?

Kısa ama güzel. Önceden tam takip etmediğim için olaya daha giremedim. Bir ara eski bölümlerine de bakmalıyım
Sadece 2 bölümü yayınlandı. Bugünle beraber 3, bölüm oldu. Diğer bölümler çok daha kısa olduğu için çok fazla süreni alacağını sanmam.

Şarkıyı çok beğendim tam uymuş kısa ve öz olmuş eline sağlık.

idare eder video silinmiş bundan ötürü puanım 6

Anlatımın her zamanki gibi müthiş @dizi kolik. :U

Ama diyaloglar çok ciddi, nazik. Biraz kabalık olması lazım. Herkes şair gibi konuşuyor.
Herkesin İstanbul ağzıyla konuşması hoş olmuyor bence dizilerde.

Ve herkesin yaptığı aynı eleştiri:
Çok Kısa