Karanlıga doğru ileri

tnsde kaçıncı olurdu senaryom

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,083
Puanı
1,060
Fesleğen çanakkale zaferi özel bölüm
29 bölüm
recep ve korumaları polat şaşmaz maskeli fedai takas
18 martı fesodupa dar etmek
Tmsf ye konuşur digitürkte muhalif olanların şifrelenmesi 2000000 milyon euro ödemesini istemiş
ve bu şifreleme sonrasında ortalık karışır
göstericilere okmeydanında tuzak kurmuştur kasımpaşalı grup ve ordaki paşa dönerciyi patlatır
Çiğdem ise Aytaç plazadan destek alıp ağaçları yok etmeden hal etmek cihangire kumpirli döner almaya giderken yanan hastahaneyi görür
destereyi ve xemrexxx i ordan çıkartır ümraniyeye götürür
Mete ümraniyede ambulansı takibe başlar mete eskiden il emniyet müdürü olduğu için mit tırlarıyla ambulaNSI sıkıştırırlar iki ateş altında kalmışten Ali ozan Amiri ararlar telefon çalar silahlı saldırı ambulansa ümraniyede Ali ozan amir ve ortagı beyza amirle giderler ekibede haber verir
Ali ozan amir savcı yağmuru kurtarıcağız merak etme ve onun ekibinide merak etme beyza amirim
taksim dayanışması terör örgütü olsa türkiye bayrağı olmazdı pkk bayrağı olurdu
KAsımpaşalılar 18 martta cihangiri korkutup yıldırtmak ilk önce susamda bomba patlar
ardından ikinci bomba börekçide patlar 3 bombada pastahanede patlar 4 bombada besiktas koleji patlar fenerbahce liseside patlar çarşıya baskın veren kasımpaşalılar ve kartal1453 arasında kalıp vurulurlar
Ali ozan AMir onları sultanahmet hastahanesine götürür çiğdem kolundan vurulmuştur
Sultan ahmet hastahanesine ekip girer girmez acile tam gircekten bomba patlar ve bir doktor ölüt onada denizz19 bakar
denizz19 bir rahat bırakmadı hükümet sevdaluk u seyrederken bomba patlatılırmı hiç 18 mart çanakkale zaferinde
Ali ozan 2002 de ampul aydınlatcak dendi ama karanlıklaştırdı ampul
beyza hükümetin üstünde edisonun laneti olsun der
29 bölüm sonu

eskiye göre daha iyi bir senaryo ama senaryo olarak cok eksiğini var

Senin en beğendiğim senaryon bu olsa gerek,çok beğendim de gene hükümetin kendi ülkesinde bomba patlatacak kadar küçültmüşsün bu ayrıntıyı beğenmedim....açıkca terörist deseydin ya hükümete.... herneyse senaryo olarak beğendim oyuncular döktürmüş herkesi tebrikde ederim @pompy

Benden 10 puan oda anlaşılır ve oyuncularımızın iyi oynayışlarına
senaryodaki bazı göndermelere bozuldum...
ama genelde iyi