2019 Karakomik Filmler (2 Arada ve Kaçamak) - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
3475788.jpg-c_215_290_x-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg


Karakomik Filmler (2 Arada ve Kaçamak)

Tür:
Komedi, Dram
Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular:
Cem Yılmaz
Ozan Güven
Zafer Algöz

Filmin Özeti:
Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada adındaki iki farklı filmden oluşuyor. Kaçamak'ta, birlikte tatile çıkan 4 arkadaşın başlarına gelen maceralar konu edilirken, tüm hikayenin arabalı vapurda geçtiği 2 Arada filminde, Ayzek adında bir adamın yaşamına odaklanılıyor. Arif v 216, G.O.R.A., A.R.O.G., Hokkabaz gibi filmlerle gişe rekorlarına imza atan Cem Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünü üstlendiği "Karakomik Filmler" de Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Necip Memili, Özkan Uğur, Can Yılmaz, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran gibi isimler yer alıyor.

Filmin Fragmanı:

 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Türkiye'de alışkını olmadığımız bir konsept. Aslında yurtdışında bile çok fazla örneği yok.

İlk kısım yani 2 Arada derdi olan, güzel mesajlar veren ve iyi empati yaptıran bir film olmuş. Cem Yılmaz'ın oyunculuk performansı da iyiydi orada.

Kaçamak ise basit bir gişe filmi olmuş. Fakat eğlendirdi mi? Eğlendirdi. Arrival parodisi olan kısımlar ekstra güzeldi. Özkan Uğur filmin en komiğiydi. Bazı ucuzlukları olmasa daha iyiydi ama ilk kısmın düşürdüğü modu iyi yükseltip salondan mutlu ayrılmayı sağladı.

Tam yorum: Karakomik Filmler

7/10