Karagül vs Kiralık Aşk Kapışması Nasıl Sonuçlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Geçen sezon 89.bölümüyle sezon finali yapan ve 9,23 total reytingiyle büyük bir başarıya imza atan Karagül ve yaz döneminden bugüne büyük bir kitleye sahip olan Kiralık Aşk'ın ki onun da reytingleri bu civarlarda bu akşamki mücadelesini izleyeceğiz.

Sizce hangi dizi bu mücadelenin kazananı olacak?​

Yeni sezonun en merak edilen kapışması bence. :D

Tüm gruplarda Kiralık Aşk zirvede olur, Karagül ikinci sırada yer alır. İlerleyen zamanlarda değişebilir ama ben genel olarak Kiralık Aşk'ın önde bitireceğini düşünüyorum. :)

Yeni sezonun en merak edilen kapışması bence. :D

Tüm gruplarda Kiralık Aşk zirvede olur, Karagül ikinci sırada yer alır. İlerleyen zamanlarda değişebilir ama ben genel olarak Kiralık Aşk'ın önde bitireceğini düşünüyorum. :)
Ben totalde Karagül'ün alacağını düşünüyorum nedense. :D

nöro&koriş vs. kendal&özlem merakla bekliyorum totişi karagül alır gibi diğerleri kiralık aşk :) ama önemli olan semra anneanne arada kaynamasın:(

kiralık aşk ın ömrü uzun değil ancak bu hafta zirvede olur

Karagül'ün düşme zamanı çoktan geldi, ama Total'de zirveyi bırakmaz yine. AB ve ABC1'de ise Kiralık Aşk önde olur. Umarım Kara Ekmek arada kaynamaz.

Tüm kategorilerde Kiralık Aşk alır bence. Ama her iki dizide güçlü yapım olduğu için birbirlerini etkiler.

Bu hafta Kiralık Aşk zirvede olur, ama ilerleyen haftalarda aradaki fark ciddi azalır ve Karagül zirveyi alır yeniden.

karagülde bu sezon paramparça gibi olur bence kiralık aşk eskisi gibi 9-10 reytingleri rahat alamaz ama 8 ortalama reytingle liderliğini bence sürdürür karagülde 6 ortalamada kalır bu sezon çilek kokusu dışında yeni diziler eski dizilerin tahtlarını alıyor :F:F:F pazartesi kırgın çiçekler paramparçaya geçit vermiyor salı eşkiya aşk yedinede vermiyor çarşamba çilek kokusu ertuğrulun tahtını alamadı ama çilek kokusu gün değiştireceği için onu saymayaılm yeni gününde bakalım kurtlar vadisi bile ilk sezon girişindeki hafta yine yeni dizi olan inadına aşka ab gurubunda geçilmişti bu hafta tekrar geçtik ama kösem sultan gelince oda vadinin tahtını alabilicekmi bakacaz yeni diziler eski dizilere geçit vermiyor kiralık aşkta kırgın çiçekler ve eşkiya gibi yapıp karagülün tahtına oturur bence bakalım kösemde vadinin tahtına oturabilicekmi bu sezon kaliteli yapımlar yapılıyor cidden buda açık örneği 🙂

karagülde bu sezon paramparça gibi olur bence kiralık aşk eskisi gibi 9-10 reytingleri rahat alamaz ama 8 ortalama reytingle liderliğini bence sürdürür karagülde 6 ortalamada kalır bu sezon çilek kokusu dışında yeni diziler eski dizilerin tahtlarını alıyor :F:F:F pazartesi kırgın çiçekler paramparçaya geçit vermiyor salı eşkiya aşk yedinede vermiyor çarşamba çilek kokusu ertuğrulun tahtını alamadı ama çilek kokusu gün değiştireceği için onu saymayaılm yeni gününde bakalım kurtlar vadisi bile ilk sezon girişindeki hafta yine yeni dizi olan inadına aşka ab gurubunda geçilmişti bu hafta tekrar geçtik ama kösem sultan gelince oda vadinin tahtını alabilicekmi bakacaz yeni diziler eski dizilere geçit vermiyor kiralık aşkta kırgın çiçekler ve eşkiya gibi yapıp karagülün tahtına oturur bence bakalım kösemde vadinin tahtına oturabilicekmi bu sezon kaliteli yapımlar yapılıyor cidden 🙂
Ayy onlar öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bir kaide yok. Karagül iyi işlenirse bu sezon 7 küsürü rahat geçer kaldı ki ben daha yüksek bekliyorum. :D

Ayy onlar öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bir kaide yok. Karagül iyi işlenirse bu sezon 7 küsürü rahat geçer kaldı ki ben daha yüksek bekliyorum. :D
kiralık aşkın kitlei daha sağlam kırgın çiçekler ve eşkiyaya oranla bu bölüm defne herşeyi ömere açıklıyor 9-10 reyting alırsa yine şaşırma diğer haftaları bilmemde bu hafta akragüle geçit vermezler hatta karagül paramparça gibi 5 ortalama reytingte kalabilir bu akşam ya 5 ortalama alıcak yada 6 totelde ikisi arasında karar vermeye çalısıyorumreyting tahmini için
:F:F:F

kiralık aşkın kitlei daha sağlam kırgın çiçekler ve eşkiyaya oranla bu bölüm defne herşeyi ömere açıklıyor 9-10 reyting alırsa yine şaşırma diğer haftaları bilmemde bu hafta akragüle geçit vermezler hatta karagül paramparça gibi 5 ortalama reytingte kalabilir bu akşam ya 5 ortalama alıcak yada 6 totelde ikisi arasında karar vermeye çalısıyorumreyting tahmini için
:F:F:F
Sen Filinta izlicen dimi. :A