'Karagül' ve 'Lale Devri' Tekrarlarıyla Sony Channel'da!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,603
Puanı
1,060
karag%C3%BCl-yeni-sezon-642x320.jpg

FOX TV'de yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran iki dizi tekrar bölümleriyle Sony Channel'de ekrana geliyor!

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, kadrosunda Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Emina Sandal ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı ''Lale Devri'' pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 17.00'de Sony Channel'da izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, kadrosunda Ece Uslu, Özcan Deniz, Şerif Sezer ve Yavuz Bingöl'ün yer aldığı ''Karagül'' pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 18.30'da Sony Channel'da izleyiciyle buluşacak.
1174800.jpg

Pretty Little Liars’ı kaldırıp bunları koymak. :A Kapatın gidin bence. :A

😱 Ben Karagül'ün tekrarlarını koymanın hayalindeydim.. Türkiye'den git artık Sony çok oldun. :A

Sevinerek yeni kanal açılıyor haber konusu açtiğim kanalın durumu içler acısı resmen:( Flash ve Arrow'u görmedim yayınlarken bile:T:

İyide Planet Pembe geri geldi, frekansı mı değişti acaba? Birde yabancı dizi kanalları zaten az ne gerek var eski türk dizilerini yayınlanmaya.. Kanalların 2.si yayınlıyor zaten...

Bu kanaldan umutluydum ancak yabancı dizi tekrarlarını yayından kaldırıp yerli dizi tekrarları yayınlamaya başladılar.