Karagül dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634876041387852774.jpg

Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizilerinin yapımcısı Avşar Film, yeni bir projenin hazırlıklarına başladı.

Çaresiz bir kadının hikayesini anlatacak olan Karagül dizisinin başrolü için Şebnem Bozoklu ile anlaşıldı. Dizinin bir diğer önemli rolü içinde güzel oyuncu Özlem Conker'in adı geçiyor. Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar, "Karagül sadece Halfeti yöresinde yetişen, oraya özgü bir gül. Bu gülün hikayesini anlatacağız. Çok acıklı bir öykü" diyerek yeni dizisinin ipuclarını verdi. Dizinin çekimlerine 15 Kasım'da başlanması planlanıyor.

Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizilerinin senaristliğinden yeni ayrılan Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un yeni dizide çalışması bekleniyor.

Karagül dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı.
tvaktüel

Şebnem Bozoklu ve Özlem Conker'in adını duymuştuk bu proje için...

Senaristleri de Sema-Eylem sanıyorduk ama bu haberde şüpheli gibi, onlar değilse dizi baştan hatalı olur...

Kanalı da Kanal D sanmaktaydık ama haber doğruysa Kanal D vazgeçmiş olabilir. Bu da iyi bir şey aslında, zaten yeri de yoktu. :D

atv olabilir Sema-Eylem nasılsa Karadayı'yı yazıyor diye.Hem çarşambasıda boş(b) Olabilir mi ? Olabilir :X

Karagül adlı çiçek çok nadir bulunan ve sadece Halfeti yöresinde yetişen siyah bir gül türüymüş. Başka bir yere götürülürse siyah açmazmış, özelliğini kaybedermiş...

Demek ki senaryo belli, bir kız o yörede büyüdükten sonra 1. bölümün sonunda istanbul'a göçecek...

Klasik bir hikaye sanki, acitasyon dolu...

"Çok acıklı bir öykü" diyerek yeni dizisinin ipuclarını verdi.
Denmiş zaten acıtasyon olacaği.Canım Ailem'den kalan hatrına Şebnem Bozluklu'ya bakarim ilk bölüm için:)

Denmiş zaten acıtasyon olacaği.Canım Ailem'den kalan hatrına Şebnem Bozluklu'ya bakarim ilk bölüm için:)

Ben de "Karagül'ün hikayesini anlatacağız"dan oraya vardım işte, hata mı ettim ? :D

Diziye kötü bir şey demedim, acitasyon reyting demektir, iyi reyting alabilir, ATV alırsa zirveye yürüye de bilir. BİÜ de 10+ alacağına göre çok avantajlı olur kanal...

Ben de "Karagül'ün hikayesini anlatacağız"dan oraya vardım işte, hata mı ettim ? :D

Diziye kötü bir şey demedim, acitasyon reyting demektir, iyi reyting alabilir, ATV alırsa zirveye yürüye de bilir. BİÜ de 10+ alacağına göre çok avantajlı olur kanal...
Hata ettin demedim yahu :X Ben BİÜ 10+ alacağina emin değilim o kadar.OBGZ ile kapışırlar ama 10+ ucuk bi rakam OBGZ varken diyorum ama bide bakmişsin alip gidermiş başini sende postu koyarmissin önume :X:X

Hata ettin demedim yahu :X Ben BİÜ 10+ alacağina emin değilim o kadar.OBGZ ile kapışırlar ama 10+ ucuk bi rakam OBGZ varken diyorum ama bide bakmişsin alip gidermiş başini sende postu koyarmissin önume :X:X

Ben başından beri dizinin 10+ alacağını söylüyorum ama sezon sonuna düşer, seneye de yolcu edilir HDE gibi. :)

Ben başından beri dizinin 10+ alacağını söylüyorum ama sezon sonuna düşer, seneye de yolcu edilir HDE gibi. :)
Düşeceğine eminim ama 10+ alacağina bi garibim.Senin olur umarim.Umarim diyorum fragmanda gösterilen atlarin koşusturması gibi kaliteli sahneler olcaksa zirvede olsun.

Düşeceğine eminim ama 10+ alacağina bi garibim.Senin olur umarim.Umarim diyorum fragmanda gösterilen atlarin koşusturması gibi kaliteli sahneler olcaksa zirvede olsun.

HDE'nin de başları çok kaliteliydi ve mekanı iyice gösteriyordu kameralar...

Bu da aynısı işte, aynı ekip, benzer senaryo, aynı reyting oyunları...

10+ garanti, benim garantilerim bazen boş çıkar ama bu sefer yanılacağımı sanmıyorum, iyi reyting alacak iş kendini belli eder...

Sorun ÖBGZ ise, o sorun değil zaten, zar zor tutumuyor, güçlü dizi gelse 5'e bile düşebilir...

HDE'nin de başları çok kaliteliydi ve mekanı iyice gösteriyordu kameralar...

Bu da aynısı işte, aynı ekip, benzer senaryo, aynı reyting oyunları...

10+ garanti, benim garantilerim bazen boş çıkar ama bu sefer yanılacağımı sanmıyorum, iyi reyting alacak iş kendini belli eder...

Sorun ÖBGZ ise, o sorun değil zaten, zar zor tutumuyor, güçlü dizi gelse 5'e bile düşebilir...

Salı günü iyice meraklandım şimdi :X

Umarım dizi başarılı olur.Özlem Conker'i sevdiğim gibi Şebnem Bozoklu da sevdiğim oyuncular arasındadır.Denk gelirsem bakabilirim :)

düşündüğümü demişsin canım ailemdeki melihaaanın hatrına bende bakarım ilk bölümlere :)

ama kanald ve star kabul etmediyse diziyi diziden umudu kesmek lazım ..

Zaten bunlar bilindik seyler. Dizi büyük olasilikla Kanal D'de ekrana gelecek.

Son düzenleme: