Karagül dizisi hüzünlü hikayesiyle geliyor

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
B44_karagul-dizisi-1.jpg

FOX'a 'Yer Gök Aşk' ve 'Lale Devri' dizilerini çeken Avşar Film, Karagül ismiyle yeni bir projeye hazırlanıyor.

Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar, her iki dizinin de yazarı olan Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Karagül adlı bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Kanalı henüz belli olmayan dizinin çaresiz bir kadının hikayesini anlatacağını söyleyen Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar, "Karagül sadece Halfeti yöresinde yetişen, oraya özgü bir gül. Bu gülün hikayesini anlatacağız. Çok acıklı bir öykü. Diziyi de yine Halfeti de çekeceğiz. Henüz oyuncu kadrosu şekillenmedi" dedi. Milliyet

TVAktuel

Kanali merak ediyorum. Cunku diger Avsar Film dizilerine gore daha guzel konusu var. Oyuncu kadrosu da guzel olursa tutabilir bu dizi. Kanali benim gonlum Show TV'de olmasindan yani ama henuz belli degil. :)

Evet su anda en iyisi lale_devri. Fakat ben lale oldukten sonra takip etmedim diziyi. Ama guzel bir entrika var ve konusununda sikinti cekmeden ilerledigine eminim. :)
Off evet Lalem ölmeseydi iyiydi de yerini toprak la doldurduk yeşimde 7 bölüm sonra çıakcak bakalım ne olacak bi ara bende izlemedim şu moruklara aşk yaşattıkları sıra :d

Off evet Lalem ölmeseydi iyiydi de yerini toprak la doldurduk yeşimde 7 bölüm sonra çıakcak bakalım ne olacak bi ara bende izlemedim şu moruklara aşk yaşattıkları sıra :d

Selen Soyder yani Toprak olmasaydi su anda coktan yayindan kalkmis olabilirdi. Cunku durumu baya kotuydu dizinin. :)

Kanali merak ediyorum. Cunku diger Avsar Film dizilerine gore daha guzel konusu var. Oyuncu kadrosu da guzel olursa tutabilir bu dizi. Kanali benim gonlum Show TV'de olmasindan yani ama henuz belli degil. :)

Kanalı belli ama biz bilmiyoruz Avşar Film'e sormak lazım.Show Tv'de yayınlanması %33.3 ihtimal çünkü Avşar Film Show,Atv ve Fox'la çalışıyor.

Bu arada bu konuyu 1 yıl önce açmışım ve daha yeni yorumlar geliyor. Tebrik ediyorum yorum yazan kişileri. :D