Yok
İşte yine heyecan dolu bir fragman ; Fragman 77
Ebru ne kadar da güzel olmuşSonunda bir Şeherli gibi giyindi
Ebru : ''Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak !
Bundan sonra eski Ebru yok,madem öyle bende kuralına göre oynayacağım.
Görsün bakalım o Kendal Ebru Şanverdi kimmiş ''
@gözlemci @denizz19 @HachiKo @cookies @xemrexxx @destere @Çiğdem-
Çiğdem Hanım bu aralar etiketlere dönmüyor
Ebru sonunda bir şeherli gibi süslenip püslendi. Şimdi kimse tutamaz onu çıldırttılar kadını
parlakları mıncıklıyordur rüyasındaÇiğdem Hanım bu aralar etiketlere dönmüyor
Bu bölümde birbirini tanımadan yolda karşılaştılar,birbirlerini tanımıyorlar. Önümüzdeki bölüm tanışacaklar gibi gözüküyor @cookies@MelankoliK Ebruyla Kenan nasil karsilastilar
yok yok az önce adı gözüktü altta etiketi gördü de da bu aralar ağırdan takılıyorparlakları mıncıklıyordur rüyasında
Dediğim sahneler gelmiş Kenan ve Ebruİşte yine heyecan dolu bir fragman ; Fragman 77
Ebru ne kadar da güzel olmuşSonunda bir Şeherli gibi giyindi
Ebru : ''Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak !
Bundan sonra eski Ebru yok,madem öyle bende kuralına göre oynayacağım.
Görsün bakalım o Kendal Ebru Şanverdi kimmiş ''
@gözlemci @denizz19 @HachiKo @cookies @xemrexxx @destere @Çiğdem-
Kıvançla oynayacaksın ya sen şimdi bizim Gendal'la oynamak istemezsinDediğim sahneler gelmiş Kenan ve Ebruartık kendal birazda onları ayırmaya çalışır
Bu arada ailenin en çirkin evladı kendalmışÖzcan Denizde karizmaydı Saruhanda
Şu dizinin kadrosuna geçen eleman arıyorlardı ajanstan ben gitmedim ne işim var anteplerde urfalarda
Asıl onla oynamak hergün birilerini boğazlamak falan isterdim )) kendalın kayıp 20 yıllık çocuğunu vs )))Kıvançla oynayacaksın ya sen şimdi bizim Gendal'la oynamak istemezsin
Haha aynen super sahneydi76. fragmanda Ebru ve diğerlerinin adamları dövdüğü sahneye koptum.
Ebru ve çetesi,korkulur76. fragmanda Ebru ve diğerlerinin adamları dövdüğü sahneye koptum.
Yazık şu sayfanın yönetimini bari sana verseler#Karagül 77. Bölüm Özeti
Ekli dosyayı görüntüle 44059
Kendal, Kadriye’nin yokluğunu fırsat bilerek Ebru ve kızları evden kovar. Kendal’ın çocuklara saldırması Ebru’yu çileden çıkarır. Kadriye, Kendal’a haddini bildirse de Ebru kez Kendal’a açıkça meydan okur.
Kenan’ın konağa girmesiyle Kendal ilk şokunu yaşar.
Kendal , Oğuz için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir planlar yapar.
Kenan, Kendal’ın dilinden konuşarak, güvenini kazandıktan sonra, büyük bir aile yemeği düzenler. Herkesle tanışmak ve kaynaşmak niyetindedir. Ebru’nun davete gelişiyle birlikte Kendal artık Ebru’nun pes etmeyeceğini anlar.
Kendal başına gelecek büyük felaketten ve kesilecek büyük hesaptan habersiz umarsızca davranmaya devam eder.
Güzel bir bölüm bizleri bekliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?