Karagül 3. Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1396691518.jpg

Yapımcılığını Avşar Film - Şükrü Avşar'ın üstlendiği FOX ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Karagül'ün merakla beklenen fragmanı çıktı. 3. sezonun ilk fragmanı bu akşam yayınlandı.

Başrollerini Ece Uslu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Özlem Conker ve Özcan Deniz gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi 'Karagül'ün yönetmen koltuğunda Murat Saracoğlu oturuyor.

Karagül, Eylül'de FOX'ta!

http://www.fox.com.tr/Karagul/extravideo/1284/Karagul-yeni-sezonuyla-Eylulde-FOXta

Son düzenleme:
Fagman çok iyi totalin zirvesinde olur:)
Ve yıkıl artık bilmemne konağı diyen kız galiba Yer Gök Aşktaki sultan gibi yakacak konağı:D

tipik karagül tanıtımlarından. :D zaten her bölüm fragmanı böyle abartılı olduğu için pek bi heycan yaratmamıştır izleyicilerinde bence. :A

atv'nin yaptığını yapmış Fox. :X Sadece 2 sahne var ama nedense o koyulan sahnelerde merak uyandırmadı bende. Sanırım Murat'ın öleceğini Kendal'ında ölmeyeceğini bildiğimiz için...

Eski görüntülerden yapılmişssa bizim [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın fragmanı daha güzel olmuş :A

Bu fragmanda çok fantastik görünüyor. Hani içinde büyüler filan yapılsa süper olurmuş :A

3 sezon oldu mu diziye? :D Hayret ettim.:X 2 sezon sanıyordum ben ya .:(
Bu arada fragman da çok açıklayıcı olmamış.:)

Total olur anlarım da bu kadar da total olunmaz yahu. :( Koymuşlar vantilatörü hepsinin saçları uçuyor bi de kamera yaklaşıyor üstüne üstlük bir de yıldırım var. Total olmanın ilk 3 şartı daha ne olsun. :T

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919