Karagül İzleyicisi İkiye Bölündü !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
ozelhaber.gif

Fox Tv'de ekrana gelen başrollerini Ece Uslu , Özlem Conker ve Yavuz Bingöl'ün paylaştığı başarılı dizi Karagül'ün izleyicisi 2'ye bölündü.
Narin Mi ? Ebru Mu ?
Dizide aynı adama aşık 2 kadın var. Ebru ve Narin. Dizinin fanları şimdiden bu 2 karakter için tartışmalara başladı bile. Bir grup Narin'i haklı bulurken diğer grup Ebru'nun haklı olduğunu savunuyor. Bana göre Narin'e kötü diyemeyiz Narin yaşadıklarından dolayı bu şekilde davaranıyor büyük ihtimalle Narinin Muratla olan mazisini bilmiyoruz belki dizi ilerledikçe Narin'e hak vereceğiz.Ebru ise yaşayacaklarından dolayı bilmediği gerçeklerle karşılaşınca belki de Narin'e öfke duyacak fakat onunla konuştukça birbirlerini dinledikçe belki de ikisi de birbirine hak verecek.Ebru Hlfetiye çocuklarıyla beraber gelip yerleşince asıl zorlukları o zaman görecek.Örf ve adetlerini bilmediği yabancı bir şehirde çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışacak.
Dizinin fanlarının ise Sosyal Medyada yazdığı bazı mesajlar :

-Narine gelirsek yapilan yorumlara katilmiyorum. Barani öz oglu gibi seviyor kötü karektermis gibi gösterilmesinden hosnut degilim onun yerinde kimse olmak istemez belli ki Murati cok sevmis ayrica Murat da Narine karsi hic bos olmadigini birinci ve ikinci bölümde gördük zaten. Ebrunun oglunu bana getirin de dememistir bunu kesin Kendal ve annesi istemistir. Bunu bilerek sahiplenmis Barana. Eger Murat tekrar dönerse bende kendisini Narinle görmek istiyorum.

-Ebru hiçbir şeyden haberi olmadan yaşamış bir kadın.Bir günde hayatı tersine dönen bir kadın. Murat onun yanında yaşamış yıllarca, normal bir evlilik hayatı yaşamış. Bir gün içinde kocasını , evini kaybediyor. Şimdi çocuklarıya birlikte yaşadığı, alıştığı şehirden uzakta yeni bir hayat kurmaya çalışacak kendine.

Narin için çok üzülemiyorum çünkü zaten murat onunla bir hayat sürmemiş. Gerçekleri bile bile kabul etmiş böyle bir yaşamı.

-Narin bencede kötü bir karakter değil ama masum olmayan taraflarıda olan
bir karakter muratı çok sevmiş bu o kadar belli ki murat başlarda narini sevmiş
ama sonra ebruya aşık evlenmiş çocukları olmuş baranı öz oğlu olarak seviyo
bencede kendalla annesi istemiştir ama narin nasıl kabul etmiş anlamadım ben
başkasının doğurduğu üstelik kocam dediği adamın başkasından olan çocuğunu
nasıl kabul edebilir ki
narinde kızdığım tek nokta ebruyu sorumlu tutması onun ne suçu var allah
aşkına hiç birşeyden haberi yok herşeyi yeni yeni öğrenen bir kadın narinden
haberi yok kim olduğunu bilmiyor bile hal böyleyken ebruyu sorumlu tutmaz
olmaz ki

-Belki de Murat Istanbula gitmeden önce Narinle cok mutluydu bunu bilemiyoruz. Kendalin karisi kumasini nasil kabul etmek zorunda kaldiysa Narin de kabul etmek zorunda kalmis olabilir sonuncta kimsesi yok abisinden baska belki de tek basina kalmaktan korkmustur. Su cocugu nasil verdiler dogru sekilde bir anlatsalar iyi olur aslinda.

Neyse ben yinede Narinciyim ama bu Ebruyu sevmiyorum anlamina gelmiyor.

-simdi gelelim karekterlere en sevdigim karekterler ebru ve baran
en nefret etigim karekterler kendal ve naren
hele o naren yokmu cok gicik hem suclu hem güclü kadinin bunca senedir cocugunu saklamislar birde kadina kinleniyorlar utanmazlar
birkac arkadas naren hak ediyor murati demisler ama kusura bakmayinda ebrunun hic birseyden haberi yok neden naren hak ediyormus asil ebru hak ediyor murati zaten murat da onu sevmis uyuz nareni degil

-Narin’in tavırlarını, çok abartılı buluyorum. Ebru’ya kızmaya hakkı yok. Çünkü kadıncağız saftiriğin önde gideni… Yıllarca kocası uyutmuş. Resmen, kuma olarak gelmiş. Lakin haberi yok zavallının. Gerçi önemli olan, resmi nikâhtır. Yalnız yine de, Ebru’nun bir suçu yok. Narin öfke duyacaksa; Murat’a duymalıydı. Bırakıp giden oymuş. Murat Murat diye, kapısında köle olmasaydı keşke. Ebru’dan çok daha güzel bir bayan… Murat’tan daha iyilerini bulurdu.

-Murat ile Ebru'yu hiç yakıştıramadım niyeyse sonuna kadar Narinciyim !

''BÜYÜLEYİCİ TOPRAKLARDA İKİ KADININ ETKİLEYİCİ ÖYKÜSÜ''
KARAGÜL
HER CUMA 20.30'DA
FOX'TA !

61363781922.jpg
01363781778.jpg

Son düzenleme:
oha yazıya bak kim okuyacak bunu :D zaten izleyicisi az onlar da ikiye bölünmesin gün birlik olma günüdür :kiki:

Ben her ikisini çok seviyorum, her ikisi de çok iyi canlandiriyorlar karakterlerini..

oha yazıya bak kim okuyacak bunu :D zaten izleyicisi az onlar da ikiye bölünmesin gün birlik olma günüdür :kiki:

Okumayacaksan konuda ne işin var ? İzleyicisi az felan değil.

- - - Ekleme - - -

Ben her ikisini çok seviyorum, her ikisi de çok iyi canlandiriyorlar karakterlerini..
Bende ikisinide seviyorum ama Narin mutlu olmayı daha çok hak ediyor :)

Ben her ikisine gerçekten çok üzülüyorum :(