- Reaksiyon puanı
- 35,376
- Puanı
- 1,061
Bugün çeşitli internet sitelerinde bazı yorumlar okudum ve olayı araştırdım.
Iddia'ya göre atv'de yayınlanan Karadayı dizisinin senaryosu'nun bir kısmı sızdırılmış, çalınmıştı. Hatta çalan kişi bu kısmı internet'de yayınlamış, üstüne video haline getirmişti. Bu video daha sonra silinmiş ve yayınlanan senaryo'nun gerçek olma ihtimali artmıştı.
Bir başka iddia'ya göre ise Karadayı'nın senaristleri bu durum üzerine zora girmiş ve senaryo'yu değiştirmek için zaman istemişler. Bu demek olur ki dizi bir veya iki hafta ara verebilir.
Olayın derinine giderek yayınlanan senaryo'yu buldum. Dizimi severek izlediğim ve emeğe saygım olduğu için tabi ki senaryo'yu burada yayınlamayacağım. Ama bu haber ile Ay Yapım'dan bir açıklama beklediğimizi bildirmek istiyorum. Yayınlanan senaryo doğru mu? Iddia'lar doğru mu? Ve eğer doğru ise gereken işlemler başlatıldı mı?
Okuduğum senaryo'nun içeriğinde birçok nokta aydınlatılıyor ve Mahir&Feride ilişkisine ışık tutuyor. Ayrıca Nazif Kara'nın akıbeti, Serra'nın rolü, Turgut'un daha neler yapacağı anlatılmış. Yayınlanan yazı'da özellikle bazı diyalog'ların olması yazı'nın gerçeklik payı'nı güçlendiriyor. Ayrıca Mahir Kara'nın neler yapacağı, Feride'ye karşı tutumuda yazılmış uzun yazıda.
Evet.. Şimdi top AY YAPIM'da, Senaristlerde ve Kerem Çatay'da.. Açıklama bekliyoruz Karadayı izleyenler olarak! En azından bir yalanlama, bir tepki gösterilebilir.
Favoriforumum.Net Editörü
Yakamoz-Asi
YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.
Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
Son düzenleme: