Karadayı'da Başrolleri Gölgeleyen Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,709
Puanı
1,060
Karadayı dizisine Belgin karakteri ile dahil olan Funda Eryiğit dizinin son bölümüne damga vurdu.

Bergüzar Korel,Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı diziye Mahir'in sevgilisi olarak katılan Eryiğit performansıyla başrollerden daha çok konuşuldu.Karakteri oldukça seksi bulundu ve izleyicilerden tam not aldı.

Oyuncu performansının yanı sıra fiziğiyle de göz doldurdu.
ProxyImage.jpg

Dizinin bölümüne fizigi ve güzelligi ile damga vurmus, bu hemen basrolleri gölgelemek oluyorsa diyecek bir sey yok. :D

Severek takip ettiğim ve benim de oldukça beğendiğim bir oyuncu, tebrikler... :)

offf bir bu eksikti bizz aytenden kurutlmaya çalısıyoruz bunlar kalkıyor aytenin sosyetik halini getiriyor diziye :F:F:F ayten yetmiyor gibi bu kadın çıktı başımıza bu seferde dizinin bu yıl neden reyting alamadığı ortada bence millet aytenden bıkmışken bunlar ayten sahnelerini arttırdılar ve yetmiyor gibi ayten 2 olarak belginide çıkardılar başımıza
@xemrexxx bu yıl karadayıyı @destere yazıyor galiba aytene mahirden çok sahne vermiş yetmiyor gibi diğer sahneleride belgine vermiş bu ikisini izliyoruz resmen
bu sezon destere senaryoyu yazıyor galiba :F:F:F

İyi bir oyuncu ve rolü gittikçe artıyor bence Belgin çok iyi bir karakter olmuş. :D

Bu haber resmen benim pazartesi günkü reyting sayfasında ve [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] bölüm konusunda yaptiğim Belgin'e hitaben söylemlerimden dolayı araştirilip yapılmış bi haber :F:F Etkim büyük :J

Evet Belgin Show her pazartesi günü [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] dizisinde, kimsenin kimseyi gölgede bıraktığı yok :X

offf bir bu eksikti bizz aytenden kurutlmaya çalısıyoruz bunlar kalkıyor aytenin sosyetik halini getiriyor diziye :F:F:F ayten yetmiyor gibi bu kadın çıktı başımıza bu seferde dizinin bu yıl neden reyting alamadığı ortada bence millet aytenden bıkmışken bunlar ayten sahnelerini arttırdılar ve yetmiyor gibi ayten 2 olarak belginide çıkardılar başımıza
@xemrexxx bu yıl karadayıyı @destere yazıyor galiba aytene mahirden çok sahne vermiş yetmiyor gibi diğer sahneleride belgine vermiş bu ikisini izliyoruz resmen
oh olsun sana beter ol :F

Bu haber resmen benim pazartesi günkü reyting sayfasında ve [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] bölüm konusunda yaptiğim Belgin'e hitaben söylemlerimden dolayı araştirilip yapılmış bi haber :F:F Etkim büyük :J

Evet Belgin Show her pazartesi günü [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] dizisinde, kimsenin kimseyi gölgede bıraktığı yok :X
kırk yılın başı doğru bişi demişin yani helal sana :F

neleri yanlış dediğine girmeyelim şimdi de :A neyse yeni oyuncular belli olduğunda bu sene funda eryiğitle fatih al ın damga vuracağı belliydi bnm için :X ay yapım hata yapmasa bari de kızı elinde tutsa
Aman sus :T: Gene uyuz etttin. Nerde çer-çöp MY haberi var ona etiketle buna etiketleme :T:

Canım Ailem ve İstanbul'un Altınları'ndaki kız değil mi Funda? (b)

Bende beğeniyorum oyunculuğunu ama başlık çok elemkar olmuş. :T:

Kimseyi gölgede bırakamaz ama ne yalan söyleyim oyunculuğu fena değil
sosyal medyada pek iyi yorumlara rastlamadım

Aa sende ne güzel iste hep mahirimi gostercekler birazda kızları gostersinler :bhr:
ayrıca gecen bölümün sonu neydi oyle 😱