Karadayı Yunanistan’a Transfer Oldu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,497
Puanı
1,061
utSjiADTskbZr39vvPyyIAyp.jpg

Atv’nin sevilen dizisi Karadayı yaz aylarında Yunanistan’da yayınlanmaya başlayacak.

Başrollerinde Kenan Imirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi, daha şimdiden birçok dergiye konuk oldu.

Yunan dağıtım firması Victory Media, dizinin DVD’lerinin çok satılması üzerine dizinin DVD ve TV haklarını satın aldı ve yaz aylarında Yunan ekranlarında gösterime girmesi icin devreye girdi. Ay Yapım’la görüşen Victory Media, bu konuda onay aldı ve diziyi haziran ayından itibaren yayınlamaya başlayacağını duyurdu.

Bakalım Karadayı Türkiye’de olduğu gibi Yunanistan’ı da fethedebilecek mi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayı Haziran'da Yunanistan'da!

atv Ekranlarında pazartesi akşamlari zirveyi kimseye kaptırmayan başrollerini Kenan İmirzalioğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştiği "Karadayı" dizisi Yunanistan'da buyuk ilgi görüyor.

Eylül ayında atv ekranlarında gelmeye başlayan dizinin Kasım ayında Yunanistan'da DVD olarak satışa cıktı ve büyük ilgiyle karşılandı.Her böümü yok satan dizinin DVD ve Tv haklarını satın alan Victory media Yunan kanallarında yayınlaması için Ay yapım ile görüşmelere başladı. Firma;

823450_332525363535745_1851912230_o.jpg

"Bizim şirketimiz 'Karadayı'ya ilk günden itibaren çok inandı ve Türkiye gösteriminden sadece birkaç hafta sonra Yunanistan'da DVD olarak diziyi tanıtmaya karar verdik. Dizi Haziran ayından itibaren de Yunan televizyonlarında olacak" diye açıklama yaptı.

İşte O Fragman;

(DVD reklamı)

Yunanistan Kenan'a Hayran

Kenan İmirzalioğlu bundan önceki projesi "Ezel" ile de Yunanistan'ı feth etmişti.Ezel dizisinin yayınlandığı dönemlerde Kenan İmirzalioğlu "Ethnos" dergisine "Bir bakışta kadınları etkiliyorum" diye kapa olmuş hatta Selanik milletvekili Elena Rapti ile aşk dedikoduları çıkmıştı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi Karadayı, Yunanistan'da büyük ilgiyle karşılanıyor, büyük bir başarı. Dizinin ilgi görmesi gerçektende tebrik edilecek bir başarı. Başka ülkelerde de iyi yerlere gelecektir Karadayı. :)

Dizi daha tv'de bile yayınlanmamiş ve dvd olarak patlama yapmiş bu gerçekten başarı bi defa.DVD'leri araştirarken bazı yunan torrent sitelerinde bile son bölümler düşmüş alt yazılar filan hazırlanmiş.

Bir kere DVD'de patladıysa Televizyon ortamında reytingler tavan yapar. :)

Bir kere DVD'de patladıysa Televizyon ortamında reytingler tavan yapar. :)
Aynen...Birde Yunanistan'ın ekonomik krizinde olduğunu varsayarak insanların şuan orada tek eğlencesi TV'ler sanırım.Hatta böyle yakınan yunan birisi vardi adını unuttum.Forumda yunan birisi varmıdır reytingleri o gun paylaşssa:X

Aynen...Birde Yunanistan'ın ekonomik krizinde olduğunu varsayarak insanların şuan orada tek eğlencesi TV'ler sanırım.Hatta böyle yakınan yunan birisi vardi adını unuttum.Forumda yunan birisi varmıdır reytingleri o gun paylaşssa:X

Yunanistan'ın ekonomik krizi en çok Karadayı'ya yarayacak. Reytingleri falan merak edersem o anlarda, girip bakarım. Garanti iyi reytingler alacaktır. :)

Yunanistan'ın ekonomik krizi en çok Karadayı'ya yarayacak. Ayrıca benim o tür konulara karşı ilgim var aslında. Merak edersem o anlarda, girip bakarım. Garanti iyi reytingler alacaktır. :)
Yunancam hiç olmadiği için araştıramam eğer haberleri yaparsan şimdiden sabirsizlandım :X:X

Olmuyor işte o dediğin:X Arama yapmak için yunanca klavye olmalı.Latin harfleriyle arama yaptiğinda fazla bilgi bulamıyor.

Bu konular birleştirilmiş..Bileydim uğraşmazdim :F:F

- - - Ekleme - - -

Yakamoz Victory media 😕

Ben birleştirdim, açılmış çünkü. Her neyse sorun değil. Sayılabilir, sonuçta uğraşmışsın. :)