ayy banane bee tövbe estafurullah
ayy banane bee tövbe estafurullah
ayol halk içinde neler yapıyorlar böyle ahlakı bozulacak ülkenin :fayy banane bee tövbe estafurullah
70 milyon ülkenin gözü önünde neler yapıyor kenan oyüzden normal günlerde asla çekinmezayol halk içinde neler yapıyorlar böyle ahlakı bozulacak ülkenin :f
ayol şimdi olan var olmayan var70 milyon ülkenin gözü önünde neler yapıyor kenan oyüzden normal günlerde asla çekinmez
hahahah ayy seni kim ne yapsın beee şu avatardakı tipine baksana önce senayol şimdi olan var olmayan var
Karadayıcılar sevinsin.lo @Forumdash senin karadayı tv de yan yana gelemdi internet sitesinde amerikan dizileriyle yan yana@sokak sanati @Çiğdem- @gizem ak @MelankoliK @EFE UYSAL @Harunnn60
daha önceden olan bişi bu zaten bilen biliyor forumdash sevinsin diye hatırlatayım dedimKaradayıcılar sevinsin.
İyi sevindim araştırmaya devam et.daha önceden olan bişi bu zaten bilen biliyor forumdash sevinsin diye hatırlatayım dedim
Post kasmak için konu açmıyoruz.bugün dizinin yıldönümüymüş hiç konu açmıyonuz @sürgünüm @batuhankaralar @Çiğdem- @gizem akay neyse dizi gözüme girdi karadayı fanları meryemin yeni dizisini destekliyor@sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı
ne alakası var poyrazla kara ekmek i de destekliyorum şu anPost kasmak için konu açmıyoruz.Meryem'in yeni dizisini desteklerler tabii. Kimse senin gibi sadece fanı olduğu oyuncuları desteklemiyor. Herkesi kendin gibi mi sandın?
Çoğu ülkede yayınlanıyor zaten, buyur Pakistan reytingleri.@sürgünüm sen mi yazıyon vikipediayı kpa ile karadayı karışmış kpa nın adı yerine karadayı yazıyor@Çiğdem- @ozgur2113 @-potterhead- @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 46652
yayınlanamsı değil paylaştığım kpa nın vikisi ama dizinin adı karadayı diye geçiyorÇoğu ülkede yayınlanıyor zaten, buyur Pakistan reytingleri.
Yok la Pakistan'da bir öğretim görevlisi var Türk, ona soruyorum Karadayı bayağı çok izlenmiş, Kara Para Aşk'ın oranları da idare ediyormuş.yayınlanamsı değil paylaştığım kpa nın vikisi ama dizinin adı karadayı diye geçiyorneyse pakistan reytinglerini biliyorum twitterda ve forumda @HarzeM ile konuşuyoruz şu an izlenen dizi yok pakistanda en basitinden adını feriha koydum dizisinin ortalaması 8 küsür reytingken şu anki en iyisi 1.5 u zor görüyor
karadayı sosyal medyada ilgi görüyor bir ara karadayı ve emdcezir yayını durduruldu sosyal medya baskısıyla geri döndü ikisi deYok la Pakistan'da bir öğretim görevlisi var Türk, ona soruyorum Karadayı bayağı çok izlenmiş, Kara Para Aşk'ın oranları da idare ediyormuş.
Kaldı ki dizi burda yayınlanmış bitmiş, bu saatden sonra nerde yayınlanırsa yayınlansın veya hiç izlenmesin Kerem Çatay'ın cebine girecek paradan banane. Twitter'da bunun niye çekişmesini yapıyorlar anlamışta değilim. Ağır işsizlik heralde.karadayı sosyal medyada ilgi görüyor bir ara karadayı ve emdcezir yayını durduruldu sosyal medya baskısıyla geri döndü ikisi de
oho ne çekişmeler var ne çekişmlere beroşun cannes kıyafeti mi dersin tubişin saçı mıKaldı ki dizi burda yayınlanmış bitmiş, bu saatden sonra nerde yayınlanırsa yayınlansın veya hiç izlenmesin Kerem Çatay'ın cebine girecek paradan banane. Twitter'da bunun niye çekişmesini yapıyorlar anlamışta değilim. Ağır işsizlik heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?