kenan ya da bergüzarSadece Kenan'la ilgli mi yoksa, diğer oyuncularda var mı.![]()
kenan ya da bergüzarSadece Kenan'la ilgli mi yoksa, diğer oyuncularda var mı.![]()
Bergüzar'sa merak ettim şimdi bugüne kadar haberi yapılmadı. Özelden atsana.kenan ya da bergüzar![]()
ben açarım 2 haftadır konu açmiyimBergüzar'sa merak ettim şimdi bugüne kadar haberi yapılmadı. Özelden atsana.![]()
Yerine Muhteşem Yüzyıl'la ilgili bir haber bulup linkini atarız.ben açarım 2 haftadır konu açmiyim![]()
totalliğini nasıl da itiraf ediyi .ssOyyy üzüldüm.Dizide sevilebilecek bir karakterdi.
![]()
totalliğini nasıl da itiraf ediyi .ss
kandıramazsın melun .ssİzlemeden nefret etmedim biraz baktım diziye öyle nefret ettim ve izlediğim kadarıyla çok güzel oynuyordu çocuk.![]()
kandıramazsın melun .ss
my bölümüne bakKenan Dışında bir önyargım yoktu zaten diziye hatta bu çocuğuda Anneler ve Kızlar'nda çok beğenmiştim görünce sevinmiştim hatta ve hatta Çetin Tekindor ve Bergüzar için baya heyecanlanmıştım ama sevmedim diziyi. Senaristleride Yer Gök Aşk'da kapmıştım. Yani Kenan dışında ön yartgım yopktu ama yiner beğenmedim.![]()