Bırak paranparcayi sen karadayiyi izle))Paramparça yeni bölüm başlıyor, bakalım reklam verecek mi?
Şükür yarabbi reklam verdi.Bırak paranparcayi sen karadayiyi izle))
Hele şükür))) artik mazeretin kalmadı)))Şükür yarabbi reklam verdi.![]()
Reklam verirse Paramparça'yı geçeriz diye bir iddiam olmadı. Farkın bu kadar açılmayacağını söyledim sadece. Sonra beni yazmadığım şeyden suçlama.Hele şükür))) artik mazeretin kalmadı)))
bos ver paramparcayi.KD haftalikta ab grupunda 2 ci oldu totalide duzeltse hersey tamam..Paramparca 3 sezonda bakalim nasil oranlar alacak..kilsenin dibi boyle dizilerin 2 sezonda konusu tikanacakParamparça yeni bölüm başlıyor, bakalım reklam verecek mi?
Ben bişey demiyorum zaten. @beyazsoy ve @xemrexxx Paramparça, Karadayı'yı geçiyor diye sürekli bana laf sokuyorlar. Yarın reytingler belli olunca bana ileti gönderiyorlar. Ben reytingler için yorum yapmıyorum ki izlediğim dizi için kimseye hesap vermem. Ergenlere hiç vermem.bos ver paramparcayi.KD haftalikta ab grupunda 2 ci oldu totalide duzeltse hersey tamam..Paramparca 3 sezonda bakalim nasil oranlar alacak..kilsenin dibi boyle dizilerin 2 sezonda konusu tikanacak
Reklam verirse Paramparça'yı geçeriz diye bir iddiam olmadı. Farkın bu kadar açılmayacağını söyledim sadece. Sonra beni yazmadığım şeyden suçlama.![]()
Ben sana ileti yolamiyorum paramparça geçince. Sen üstüne aliniyorsun . paramparça karadayiyi parçalıyor bunu herkes biliyor niye ileti yolayalim. Sadece ben savcı gelecek dertler bitecek söylemine ileti yoladim sadece))))
Seni sevdiğim için bozmak istemiyorum ama Karadayı'nın reytingleri seni ne ilgilendiriyor. Birde 32 yaşındaki adam hesap mı vereceğim size hangi diziyi izlediğime dair. Ben reytinge göre dizi izlemiyorum ki Kaçak ve Kara Para Aşk'ın reytingleride yerlerde ama izlemeye devam ediyorum.İki hafta önce öyle bit şeyler söyler gibiydim ama gecen haftadan sonra bunu demen zor. Bari paramparcani özetini geçin )))
bos ver paramparcayi.KD haftalikta ab grupunda 2 ci oldu totalide duzeltse hersey tamam..Paramparca 3 sezonda bakalim nasil oranlar alacak..kilsenin dibi boyle dizilerin 2 sezonda konusu tikanacak
O isimler KD 12 reyting alirken bile elstiriyordular)