Karadayı 94.Bölüm Yorumları

bu bolumde Feride bence artik anlayacak Mahirin adam vurduguna .mahir cok gergin kendisini ele veriyor

Bülent'in oğlu Nazif'te gelsin Poyraz Karayel'den geri.

Sizin dizinin tutma sebebi. O çocukta şeytan tüyü var her oynadığı dizi tutuyor. Aşk Bir Hayal diziside 9 reytingleri görmüştü.
@Yiğitt
Bulutlarin otesindede oynamisti o cocuk

çocuk kötülemiyor ki gerçekleri söylüyor

gizem çoğu kişi izilemiyi ne oliyidaha geçen sene perşembe,cuma,pazartesi,salı liderlik yarışındaydı bu kanal
O yüzden dimi saat 22:30 oldu. Paramparça tek reklamla gidiyor.

Diriliş Ertuğrul reklama girmiyor diye @beyazsoy'a yükleniyordun.

Paramparaça hiç girmiyor ona ne diyeceksin hadi samimiyetini görelim.

çocuk kötülemiyor ki gerçekleri söylüyor

gizem çoğu kişi izilemiyi ne oliyidaha geçen sene perşembe,cuma,pazartesi,salı liderlik yarışındaydı bu kanal
gecen senede Karadayi,KVP disinda yuksek reyting alan dizisi yoktu)Huzur sokagi bira izlenmisti

gecen senede Karadayi,KVP disinda yuksek reyting alan dizisi yoktu)Huzur sokagi bira izlenmisti
geeçen sene başlarken hs,karadayı,kvp varidi elinde
kaçak da geldi neyse konu dışına çıkmayalım ay yapım dizilerinde denetim vızır vızır

Geçen bölümden beri bu müziği defalarca dinledim cok güzel olmuş.

Belgin dilini yutsa iyi olur

Turgut Savcı döndüğüne göre şu Adnan Savcı'yı şutlayalım ilk günden beri sevmemiştim kendisini. @Yakamoz-Asi

Yarın sabah reytingler açıklanınca seni ilgilendiriyor ya Paramparça.
yine tüm gruplarda 10+ alırsa tebrik eder geçerim
)) sema-eylemin dizi yazamadığını söylüyorum geçen seneden beri ::
) o ses gitmişken yükseleceğine yeni diziye geçildi iddialı ilk dizi 4 reyting fark attı karadayıya
kpa sı zaten diriliş gibi dizimsi bişi gelince abc1 ini kaybetti senin çok övündüğün
neeyse birz da ulan istanbul a yorum yapıcam çüzzz