Karadayı 94.Bölüm Yorumları

Ben paramparça ve karadayiyi izlediğim icin paramparça ve karadayiyla ilgili yorumlarin cogunu desteklerim

Yoksa karadayiyida seviyorum paramparçayida ama düşman olmayin sizde canim beni ornek alin ikisinide izleyin

Aynen
Yok bizim Paramparça ile bir alıp veremediğimiz yok. Sadece Star'ın reklam kuşaklarından konuşuyoruz. Yoksa diziyi haftalıklarda ilk tebrik eden benim.

Çetin Tekindor nasıl bir oyuncusun sen ya. Ne güzel Mahir'imi affet dedi ya... [HASHTAG]#adaletiararken[/HASHTAG] [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG]

Yok bizim Paramparça ile bir alıp veremediğimiz yok. Sadece Star'ın reklam kuşaklarından konuşuyoruz. Yoksa diziyi haftalıklarda ilk tebrik eden benim.
Bakalim nasil etki etcek reklamsizlik paramparçaya

Karadayi 10 almali

Oha Mahir cidden coşuyor

Offfff be efsane sahne. bombaya karşılık bomba.

Mahir iyi posta koydu ama bunu da yanına bırakmazlar.

artik eski mahir yok

Resmen şahlandı tam istediğimiz kıvama geldi [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] sosyete yusuf bile dize geldi.

Aynen dediğim gibi çıktı. Paramparça'da reklama girdi.

Acı Hayat'ta hani bir kalkışı ve yürüyüşü vardı. Karadayı'da da ilk Adliye'ye girişte yerdeki yapraklar havalanmıştı.
Yaprak değil bi adamin elindeki kağıtlar havalanmisti

Ben daha yazin izlediğim icin hatırlıyorum

[HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] 'yi çözdüler tabi. Ah keşke bugün farklı reklama girseydik. Neyse.

Şimdi sıra [HASHTAG]#Turgut[/HASHTAG] 'ta
Star, Karadayı'ya özel strateji geliştirmiş bu akşam. Şu ana kadar 60 dakika yayınlandı süreside çok uzun olmalı.

Ful aksiyonlu bolum) guzel gidiyor