gizem ak Favori Üye Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 3,736 Reaksiyon puanı 2,820 Puanı 360 Yaş 36 16 Aralık 2014 #41 Bolum gayet iyiydi .Hem Mahir&Feride sahneleri hem baba-ogul sahnesini cok begendim Fragman yayinlanmadi.Neden acaba
Bolum gayet iyiydi .Hem Mahir&Feride sahneleri hem baba-ogul sahnesini cok begendim Fragman yayinlanmadi.Neden acaba
sürgünüm Emekli Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 54,392 Reaksiyon puanı 65,189 Puanı 1,060 16 Aralık 2014 #42 gizem ak' Alıntı: Bolum gayet iyiydi .Hem Mahir&Feride sahneleri hem baba-ogul sahnesini cok begendim Fragman yayinlanmadi.Neden acaba Genişletmek için tıkla ... Fragmanın yayınlanmamasında reytinglerdeki düşüler etkili olmuştur. Şöyle diziye bir el atılması gerekiyor. Bence senarist takviyesi gerekiyor ya da komple değiştirsinler.
gizem ak' Alıntı: Bolum gayet iyiydi .Hem Mahir&Feride sahneleri hem baba-ogul sahnesini cok begendim Fragman yayinlanmadi.Neden acaba Genişletmek için tıkla ... Fragmanın yayınlanmamasında reytinglerdeki düşüler etkili olmuştur. Şöyle diziye bir el atılması gerekiyor. Bence senarist takviyesi gerekiyor ya da komple değiştirsinler.