- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Bu iyiymiş.InsALLAh oyledir..Reaksiyon icinde 1 yaziyordu gecenlerde
Bu iyiymiş.InsALLAh oyledir..Reaksiyon icinde 1 yaziyordu gecenlerde
Feride'nin bereli fotorafları vardı.bolum resimlerindeki sahneler bu bolum olmadi
Osmanla Mahirinde ) anlasilan onumuzdeki bolum olacak zaten ozette o konuda yazilmamistiFeride'nin bereli fotorafları vardı.
Orhan torpilli mi birilerinden acaba, dizide ne işi var.içi boşş bir bölümdü yanı 2.5 saat olan bir dizi bukadar boş sahneleri olmamalı bence
yanı şuan dizi yorumu yapıcam ama ne yazıcam bilmiyorum 🙂🙂🙂
dizinin başlangıcı orhanla heyecanlı başladı ve bitişide mahirle heyecanlı bitti ama ortası bomboş 🙂🙂🙂
orhana gelene kadar aytenle belgini görün bence ne istiyorsunnn orhanımdanOrhan torpilli mi birilerinden acaba, dizide ne işi var.
Orhan'la Ayten'in varlığı zarar. Sahnelerinde çok sıkılıyorum.orhana gelene kadar aytenle belgini görün bence ne istiyorsunnn orhanımdan
dalyan rıza nerede acaba mahire yol gösterme sahneleri çok ilgi görmüştü 🙂🙂🙂Orhan'la Ayten'in varlığı zarar. Sahnelerinde çok sıkılıyorum.
Son 2 bölüm kötüydü aga. Ama Kurtlar Vadisi Pusu hariç (o benim gözümde başka bir yerde) televizyonda bana göre hala en iyi ikinci iş.@sürgünüm karadayıya 10 dk baktım nerde o ilşk sezondaki heyecanlı karadayı nerde şimdi ki karadayı maalesef dizi bitmiş top çeviriyor artık
İlk sezonu benim içinde öyleydi aga düşün günde 4 5 bölüm falan izliyordumSon 2 bölüm kötüydü aga. Ama Kurtlar Vadisi Pusu hariç (o benim gözümde başka bir yerde) televizyonda bana göre hala en iyi ikinci iş.
Üçüncü sezonu özellikle şöyle bozdu. Baştan beri söylüyorum senaristlerin ikiside kadın oldukları için yazmayı bilmiyorlar. Mahir'in iki annesi ve yeğeni öldürüldü intikamını alması gerekiyor, Feride'nin babasını öldürüp darağacına çıkması gerekiyor ama senaristler koskoca bölümü sıkıcı konuşmalarla geçiriyorlar. Hiçbir atraksiyon yok. Mahir bir kaç kişiyi dövse reyting alacak onu bile yapmıyorlar. Ellerinde Kenan İmirzalıoğlu gibi malzeme var anlayacağın kullanmayı bilmiyorlar..İlk sezonu benim içinde öyleydi aga düşün günde 4 5 bölüm falan izliyordumama sonradan çok sıradanlaştı.Mahirin Salih olması ffalan heyecanlıydı
Doğru söze ne denir kiÜçüncü sezonu özellikle şöyle bozdu. Baştan beri söylüyorum senaristlerin ikiside kadın oldukları için yazmayı bilmiyorlar. Mahir'in iki annesi ve yeğeni öldürüldü intikamını alması gerekiyor, Feride'nin babasını öldürüp darağacına çıkması gerekiyor ama senaristler koskoca bölümü sıkıcı konuşmalarla geçiriyorlar. Hiçbir atraksiyon yok. Mahir bir kaç kişiyi dövse reyting alacak onu bile yapmıyorlar. Ellerinde Kenan İmirzalıoğlu gibi malzeme var anlayacağın kullanmayı bilmiyorlar..
Aga Kenanın oynaduğı dizileri hatırlıyorum da ne aksiyondu be deli yürek acı hayat falan karadayı onun karizmasını fena çizdiEyvallah aga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?