- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Nesini etkileyecek daha etkilenmiş etkileneceği kadar.umarim reytingleri etkilemez
Nesini etkileyecek daha etkilenmiş etkileneceği kadar.umarim reytingleri etkilemez
birinciligi kaptirmaktan korkuyorum) bu sezon evet etkilenmis ama yinede diger dizilere gore cok iyi masAllah)Nesini etkileyecek daha etkilenmiş etkileneceği kadar.
Bu kadar sıkıcı bölüm yazmaya devam ederlerse korkarım hiç yükselemeyeceğiz. Her hafta Mahir ve Feride bir ayrılıp bir barışıyorlar bıktım vallahi. Bunların yüzü hiç mi gülmeyecek.birinciligi kaptirmaktan korkuyorum) bu sezon evet etkilenmis ama yinede diger dizilere gore cok iyi masAllah)
Öyle olacak gibi ama..Osman abinin düştüğü yollara düşme, sen okuyup adam olacaksın.
Şimdi Necdet, Ayten beni bıraktı diyor ama söylemeye dilim varmıyor geçen hafta tecavüze kalktı kıza izledinmi özette o sahneyi.Öyle olacak gibi ama..
Şimdi uzun reklama girdi.1 dk reklam neyin nesi
tşşk ederim sanada iyi seyirler @sürgünüm 😉😉😉Karadayı'nın özeti başladı! İyi Seyirler! @Forumdash @Çiğdem-
Özette yoktu ama tahmin etmiştim fragmandan.Şimdi Necdet, Ayten beni bıraktı diyor ama söylemeye dilim varmıyor geçen hafta tecavüze kalktı kıza izledinmi özette o sahneyi.
Kafa karıştırdılar ya. İnşallah bir şeye yarar.Şimdi uzun reklama girdi.
@Forumdash @Yakamoz-Asi Hatırlıyorsanız geçen yıl Karadayı'nın reytingleri düşmeye başlayınca aynı taktiği uygulayıp başarılı olmuştu. Yani reklamı başta ve sonda vererek.
Böyle daha iyi oldu şimdi 75 dakika reklamsız gideceğiz.
21:45 reklam verilseler ne yapacaksın peki cnmBöyle daha iyi oldu şimdi 75 dakika reklamsız gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?