Karadayı 81.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahir, Feride gibi bir kadın bana o güzel gülüşüyle yemek yapsa ben yerim. O surat ne öyle.

Şu reklamlar çok canımı sıkıyor. :(

aaaaaa ben feridenin yerinde olucaktımkı vlla o yemek masasını mahirle yanındakı kadının kafasına geçiri vericektim :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:

قلت ماراح اشوف الحلقة الا لما اخلص اختبارات ذا الاسبوع
1f602.png
لا إرادياً الاقيني فاتحة قصة عشق وأشوفها
1f614.png
#karadayi

ماهر حسبي الله عليك ياحقير مو لذي الدرجه حررام ااه يالقهررر
1f628.png
1f631.png
1f62d.png
1f494.png
1f494.png
1f494.png

Tercüme etsene @xemrexxx (adsadasdasd)

Karadayi kilisenin dibi yanlış anlaşmayla bitti kız mahiri opuyordu dizi bitti ))))

bolum bitti..mahir sinirlendirdi beni ama en cok yasin(( ne merakliymis onlari ayirmaga

Genel olarak bölüm güzeldi.
Karadayi'nin oduncudan odunu alip dagitmasi cok iyi oldu. :D
Nazif Baba'nin Dalyan'i görmemesi anlasabilir ama yine de kendisi icin kötü olacak gibi.
Mahir ve Feride'nin aci cekerek ayrilmasi ve üstüne Belgin'in Mahir'i habersiz öpmesi Feride'yi fena sekilde sogutacaktir. Sanirim sezon tanitimindaki öfkeli gözlerin sebebi bu olsa gerek. :D
Bu Belgin'in yanindaki adam sanirim öz kardesi degil, yetimhane'den kardes gibi beraber olduklari icin kardesler, ama sanirim o adam Belgin'i seviyor ve buna bagli olarak Mahir yeni bir düsman kazanmis da olabilir. :)
Seyis'in Ilknur ile konusmasi güzeldi, Ilknur'a cesaret verdi..
Ek olarak Bülent'i iceriye attirdi, Mahir'e düsman, Orhan ise sag kolu gibi bir sey. Yani Seyis aslinda Kara ailesinin tam ortasina düsmüs vaziyette. Her ne kadar Yusuf öldürse de iki sevdiklerini, arkasinda Seyis var, ki bunu isteyen Beyefendi o ayri konu.

Mehmet Saim Suna'yi acik acik tehdit etti aslinda, Suna'dan bir seyler cikacaktir diye düsünüyorum.