Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorumNiye ya nişanlı diye mi?
Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorumNiye ya nişanlı diye mi?
Songül orda 18 yaşlarında bir kızı canlandırıyor,insanlar o yaşlarında hata yapabiliyorlar.Yok önceden Osmana bakmayıp sonradan Osman'a yamanma çalişmalrini beğenmiyorum
Yeni fark etmiş olamazsınızBi gereksiz de Bülent
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmişSeyis'de boş adam bir numarasını göremedik.
Yeni fark etmiş olamazsınızDizinin ilk 5 bölümünden sonra gereksizdiHep gereksizdi hiç girmemesi lazımdı diziye
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmiş
Avukat tipsizin teki olmasa daha iyi olurdu ama zamanında düzgün oyuncu seçemiyorlar işteSeyis ve İlknur yakışır aslında.
Ama bize öyle hata yapmiş gibi göstermiyorlarSongül orda 18 yaşlarında bir kızı canlandırıyor,insanlar o yaşlarında hata yapabiliyorlar.
Seyis'i de sevmedim ben.Orhan'ın eski yavuklusu nerde bu aralardaYeni fark etmiş olamazsınızDizinin ilk 5 bölümünden sonra gereksizdiHep gereksizdi hiç girmemesi lazımdı diziye
Seyis'in numarası Songül'ün numarasını almakmiş
Pişmanlığını görebiliriz ailesine anlatacaktır bunu zamanla çünkü aileler biliyor ve yüzük taktılar.Ama bize öyle hata yapmiş gibi göstermiyorlar
Yılanın kapatması olmadı mı? O kızda da iş cıkmadıSeyis'i de sevmedim ben.Orhan'ın eski yavuklusu nerde bu aralarda
Bence de olmasınGüzel bir bölüm. Karadayı izlemenin verdiği keyif de bir başka ya.Çok seviyorum diziyi.Mahir ile Feride'm sonunda birleştirecekler yollarını.
Songül çok tatlı ama.Bu kadar tatlı olmasın.@Forumdash
Çok seviyorum ya.Yılanın kapatması olmadı mı? O kızda da iş cıkmadı
Bence de olmasınSonra kızı çok seviyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?