Sezon finali tahminimi yapıyorum ya Mahir ya da Feride (büyük ihtimal Mahir) Mehmet Saim Bey'in suçlu olduğunu anlayacak.S.Finali heralde bu bölümün son sahnesiyle devam etmez heralde
Aynen ben de
O zaman Ocak ayına bitiyor olur dizi? Öyle bişey olsa keşkeSezon finali tahminimi yapıyorum ya Mahir ya da Feride (büyük ihtimal Mahir) Mehmet Saim Bey'in suçlu olduğunu anlayacak.
Bu akşam ki olaydan sonra sezon finalinde öyle bir gelişme bekliyorum.Mehmet Saim Bey üzerinden.Mehmet Saimin suclu oldugunu bence ilk olarak Mahir anlayacak ve sanirim Ferideden saklayacak
Bu akşam ki olaydan sonra sezon finaline böyle bir gelişme bekliyorum,yeni sezona da Mahir'in intikam planlarını izleriz bu durumda Feride nasıl davranacak merakla bekliyoruz.O zaman O cak ayına bitiyor olur dizi? Öyle bişey olsa keşke
Ona benimde kafam basmadı babası da birden ortadan kayboldu yurt dışına kaçtı dediler ama ortada hiçbir haber iz yok.o degilde Sinanin dizide rolu ne oldu anlamadim gitti.Geldi ve sacma olumle gitti
Nihat Altınkaya'da dizide bulunduğu sürede Mahir'den bol bol dayak yedi.Babasi M.S yuzunden kacak dustu .Oyuncu Civan Canovayi baska dizilerde gorduk)
Osman çok dürüst çocuk yaSongül'ün tavıra bak 😱
Osman'a lafım yok zatenOsman çok dürüst çocuk yaAbisinin parası pulu olmasına rağmen kötülüğüne razı olmayıp yanında bir dakika durmadı.
Niye ya nişanlı diye mi?Somgül'ün tavıra bak - 2 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?