O yuzden @batuhankaraların bahsettiği s.finalinde vurulacak olan kişi kesin YasinSongül,Yasin'den tamamen vazgeçmiş gibi gönlü Osman'da artık.
Ben karşılıklı göbek atıp oynamalarını bekliyorum.Tabii Feride güzel oynar ama Mahir'den güzel bir performans izleyebilecekmiyiz bakalım.Öyle de kına hazırlıkları sırasına denk gelir umarim
Ne zaman erken bittiğini gördük
o varkende sıkıcıydı ama hiç değilse az da olsa çekiliyordu o çıkınca gerçekten çekilmez hal aldıBen Turgut reyiz çıkınca izlemeyi bıraktım diziyi.
Önceden izliyormuydunBen Turgut reyiz çıkınca izlemeyi bıraktım diziyi.
senin zevk anlayaşınaOrhan'ın sevgilisini beğeniyor ve bu lafı mı ediyorsun yapmaa
Adam deli yürekte oynamasıyla efsaneleşmiştiBen karşılıklı göbek atıp oynamalarını bekliyorum.Tabii Feride güzel oynar ama Mahir'den güzel bir performans izleyebilecekmiyiz bakalım.
Yasin'i tamamen gözden çıkardıkları belli,valla baştan beri ben Osman ve Songül birlikteliğini destekliyordum.O yuzden @batuhankaraların bahsettiği s.finalinde vurulacak olan kişi kesin Yasin
O 3-5 kişi senin çevren dimisenin zevk anlayaşınao kızı emin ol herkes beğeniyodur ferideyi de anca 3--5 kişi
Ben Yasin'le ilk taniştiklarında sevgili olsun istemiyordum zaten de şimdi Osmanla birlikte olunca çok ucuz yavan bişey oldugundan desteklemiyorumYasin'i tamamen gözden çıkardıkları belli,valla baştan beri ben Osman ve Songül birlikteliğini destekliyordum.
Babam sıkı takipçisi.Bende pazartesileri bakıyordum onunla beraber.Önceden izliyormuydunŞimdi açsan da bişey kaçirmiş olmamişsındır
Zeybek'le çiftetelli karıştırılmamalı,oyun havasında elini kolunu koyacak yer bulmazsın erkekler genelde beceremez.Adam deli yürekte oynamasıyla efsaneleşmişti
senin çevrende olabilir fark etmezO 3-5 kişi senin çevren dimi
Mahir'in çiftetellisi Zeybek gibi olacaktırZeybek'le çiftetelli karıştırılmamalı,oyun havasında elini kolunu koyacak yer bulmazsın erkekler genelde beceremez.
Hiç bir düğüne gidip oynamışlığın varmıdır.
Örnek süperdiBerguzari cok kisi begeniyor Kenanada cok yakistiriyorlar oyle olmasaydi Kuzey Guney gibi dizi tutmazdi cunku Kivancla Oykunun uyumu sifirdi)
Niye öyle söylüyorsun Osman'la gelecekleri var,Üniversite hayatlarından bile 70'li yıllarda ne hikayeler çıkar.Ben Yasin'le ilk taniştiklarında sevgili olsun istemiyordum zaten de şimdi Osmanla birlikte olunca çok ucuz yavan bişey oldugundan desteklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?