Karadayı 74. Bölüm Yorumları

atv karadayida reklamlarla cosuyor

Öyle de kına hazırlıkları sırasına denk gelir umarim

Ne zaman erken bittiğini gördük
Ben karşılıklı göbek atıp oynamalarını bekliyorum.Tabii Feride güzel oynar ama Mahir'den güzel bir performans izleyebilecekmiyiz bakalım.

Ben Turgut reyiz çıkınca izlemeyi bıraktım diziyi.
o varkende sıkıcıydı ama hiç değilse az da olsa çekiliyordu o çıkınca gerçekten çekilmez hal aldı
gerçi ben çok daha önce bırakmıştım kenan ı aşk adamı olarak izlemek hem çok sıkıcı hemde yakışmıyor

Mehmet Saim ne dolaplar ceviriyor bilmiyorum

Yasin'i tamamen gözden çıkardıkları belli,valla baştan beri ben Osman ve Songül birlikteliğini destekliyordum.
Ben Yasin'le ilk taniştiklarında sevgili olsun istemiyordum zaten de şimdi Osmanla birlikte olunca çok ucuz yavan bişey oldugundan desteklemiyorum

Berguzari cok kisi begeniyor Kenanada cok yakistiriyorlar oyle olmasaydi Kuzey Guney gibi dizi tutmazdi cunku Kivancla Oykunun uyumu sifirdi)

Zeybek'le çiftetelli karıştırılmamalı,oyun havasında elini kolunu koyacak yer bulmazsın erkekler genelde beceremez.
Hiç bir düğüne gidip oynamışlığın varmıdır.
Mahir'in çiftetellisi Zeybek gibi olacaktır
Selvi Boylum Al yazmalımdaki gibi mesela
Resimlerden belli. Çiftetellide göbekte atılır o hareketi Mahir'den beklemiyorum

Berguzari cok kisi begeniyor Kenanada cok yakistiriyorlar oyle olmasaydi Kuzey Guney gibi dizi tutmazdi cunku Kivancla Oykunun uyumu sifirdi)
Örnek süperdi

Ben Yasin'le ilk taniştiklarında sevgili olsun istemiyordum zaten de şimdi Osmanla birlikte olunca çok ucuz yavan bişey oldugundan desteklemiyorum
Niye öyle söylüyorsun Osman'la gelecekleri var,Üniversite hayatlarından bile 70'li yıllarda ne hikayeler çıkar.